Én mind a kettőt szedtem. Nem sokban térnek el csak a Ladeevitben van omega3 zsírsav. Kb 700Ft a 2 között a különbség. Te tudod hogy melyiket szeretnéd. De szerintem az elevit tökéletesen elég igaz én gravidát szedek mert nekem ez vált be a legjobban és a védőnőm is ezt ajánlotta.
2014. febr. 28. 07:36
2/10 anonim válasza:
Itt egy összehasonlító táblázat (a teljesség igénye nélkül):
Érdemes megnézni, kár,h az árakat nem tartalmazza. Én a Gravidát szedtem, mert nagyon sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, és asszem ez a legolcsóbb (a 90es max. 6000 ft). Most Ladeevitet szedek, ez is jó, igaz drágább (a 30as 3400 ft). Egyedül a Femibion nem éri meg (ez csak magánvéleményem), mert kevés dolgot tartalmaz, és rettentő drága (a 30as van 6000 ft körül).
2014. febr. 28. 08:12
3/10 anonim válasza:
Én az Elevitről rosszakat hallottam, inkább Ladeevit-et szedj szerintem. Elevitben nincs jód, Ladeevitben pedig kalcium nincs, figyelj a pótlásra. Hány hetes vagy? :)
2014. febr. 28. 08:23
4/10 A kérdező kommentje:
6hetes vagyok
2014. febr. 28. 08:36
5/10 anonim válasza:
Mind1 egyre megy mind...ugyh azt amelyiket nem fogod kihànyni...
2014. febr. 28. 09:15
6/10 anonim válasza:
Femibion!!
2014. febr. 28. 09:22
7/10 anonim válasza:
A Femibion drága és alig van benne valami. Pl. nincs ezek nincsenek benne: A vitamin, D vitamin, K vitamin, Cink, Foszfor, Kalcium, Magnézium, Króm, Mangán, Molibdén, Réz, Szelén, Vas. Ezek közül ami fontosabb lenne a Kalcium - Magnézium - Vas - Cink. Szóval jobb olyat venni, amiben (majdnem) minden benne van, főleg ennyi pénzért. Ladeevitre szavazok + kalcium. Boldog babavárást! :)
2014. febr. 28. 09:29
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én Elevittel kezdtem, de mindig kijött belőlem, ahogy bevettem szinte azonnal ki is hánytam. Utána a terhességem végéig a Gravidát szedtem, az megmaradt bennem. Szal lehet eldöntöd, h Elevitet szedsz majd, mint ahogy én is eldöntöttem, de nem fogod tudni szedni, mert nem marad meg benned. Így én a Gravidát ajánlom saját tapasztalatom alapján :)
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)
2014. febr. 28. 11:55
9/10 anonim válasza:
nekem pharmaton maturellet ajánlott a védőnő
szerinte nem az a legjobb, hogy minden benne legyen, hanem hogy a fontos dolgok benne legyenek jó arányban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!