Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizes folyás lehet nyákdugó...

Vizes folyás lehet nyákdugó is? SOSSOSSOS

Figyelt kérdés

Pár napja sokat jóslózom, ma reggel mikor kikeltem az ágyból, éreztem hogy valami folyik. Mikor megnéztem láttam hogy színtelen vizes folyás, átütötte azonnal a bugyimat, tapintásra nagyon picit ragacsos. Mennyiségre nem volt nagyon sok, de át kellett vennem a bugyimat és a nadrágot. De azóta nem volt több.

Azóta is menszis görcseim vannak, lehet hogy lassan szülünk?? Tapasztalatok? Nektek volt ilyesmi??

2014. máj. 16. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A nyákdugó még nem távozott, azt nem lehet összetéveszteni semmivel. Nem folyékony, és nem átlátszó. Azonban ha időszerű a baba érkezése, akkor bizony lehet a szülés előjele a nagyobb mennyiségű folyás. Az is lehet, hogy magzatvíz ami szivárog.
2014. máj. 16. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta még hasonló sem távozott, nem volt több folyás azóta :/
2014. máj. 16. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. máj. 16. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
A nyakdugo az nem ilyen.Kocsonyas szokott lenni es altalaban ver is van benne.Valoszinu csak sima folyas volt.
2014. máj. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!