Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erösebb folyás vagy nyákdugó?

Erösebb folyás vagy nyákdugó?

Figyelt kérdés
folyamatosan keményedek,de össze vissza,hol rövidebb,hol hosszabb.folyamatos pisi inger.ha pisilni megyek magyobb menyiségü fehér folyás szerüség is távozik.a nyákdugó nem tudom milyen szinü.
2012. nov. 21. 03:06
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyákdugó nem fehér, inkább áttetsző, sárgás, néha véres, és olyan mint a takony, vagy valamilyen zselés szörnyűség. A fehér folyás lehet hüvelyfertőzés jele, szerintem menj el dokihoz... Hány hetes vagy? ha 36 alatt, akkor vegyél be magnéziumot, ha a fölött akkor igyál málnalevél teát (egy nap egy bögre).
2012. nov. 21. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
görcsoldó hatásúak, ez lemaradt
2012. nov. 21. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, h a nyákdugó! Nekem is átlátszó, fehéres volt, de nagyobb adag és nyúlós! Egyébként a nyákdugó, átlátszó fehértől, rózsaszín, barna is lehet! :) Nekem 2× jött ilyen, az első szülés előtt 2-3héttel, a második adag, szülés előtt 1 héttel! :)
2012. nov. 21. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!