A nyakdugo tavozasa utan minden esetben van halvany rozsaszin vagy barnas folyas, esetleg verzes?
Azert kerdezem, mert a terhessegel kapcsolatos honlapokon ezt olvasom. Mik a tapasztalatok? Mert van aki eszre sem veszi a tavozasat, akkor nem is hagy "nyomot"? Csak mert en sem vettem meg eszre h elment vna. Csak bizom benne h lassan tagulni kezdek es nem vok teljesen zart. A heten megyek dokihoz.
37+5 hkm
Kétszer szültem, egyszer sem láttam, milyen. Ez is változó, lehet, hogy nem is fogod látni.
38+3 h km
Szia.
Nekem szülés előtt pár héttel sárga színű folyásom volt,majd 39+6 hetesen (hétfőn)reggel már rózsaszínű lett,11 órára már véreztem egy kicsit.A doki szerint(aznap megvizsgált)tágulási vérzésem volt,1 ujjnyira voltam nyitva,majd rá kb 1-2 napra barnás takonyszerű folyásom volt,kb 2 napig.Szerintem az lehetett a nyákdugó.Pénteken szültem,40+3 hetesen.
3 hós fiú anyukája
Hát azt nem tudom,hogy annak könnyebb-e a szülés,aki nem teljesen zártan megy szülni..én 1 ujjnyira voltam nyitva,amikor felkerültem szülőszobára(hajnali 5 órakor)..fél11-kor jártam 2 ujjnyicskánál..délben jött a doki burkot repeszteni,és onnantól nyíltam ki teljesen..14:50-kor megszületett a kisfiam.Szerintem az az 1 ujjnyi nem volt még valami nagy nyílás,még is 3 óra leforgása alatt megszültem :) 24 órát vajúdtam,de ebből 3 óra volt igazi fájás.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!