Mi a különbség színre/szagra/tapintásra a folyás/nyákdugó/magzatvíz között?
Eleg hulye kerdes, de nem tudom, felismerném-e a nyákdugót vagy a magzatvizet...es mar elegge izgulok, félek, nehogy ne vegyek észre valamit.
35 hetes
Kb. így néz ki. Jöhet több darabban is. Lehet benne barnás vagy rózsaszínes vér.
Ha elment az egész, utána indul a tágulásos vérzés is.
35 hetesen ez még nem valószínű.
Szia!
Folyás: vizestől a krémesig lehet többféle, de ezt gondolom, ismered.
Nyákdugó: kocsonyás, zselés, színe lehet áttetsző, fehéres, vagy akár véres is.
Magzatvíz: mint a nevében is benne van, víz állagú, színe lehet tiszta átlátszó, vagy akár zöldes-barnás is (mekóniumos), ilyenkor azonnal kórház. Ha egyszerre megy el, nem tudod eltéveszteni, mert olyan, mintha bepisilnél, csak nem tudod visszatartani, megállítani. :) (De lehet, el sem folyik majd, hanem pl. szülésnél repesztenek burkot.)
Az utolsó szerintem a lehető legjobban leírta, annyival egészíteném ki, hogy a magzatvíz édes illatú.
Szülés előtti nap már szivárgott a magzatvizem, éreztem is a furcsa édes illatot mikor wc-re mentem és letoltam a bugyit, de nem tudtam, hogy ez már az. Azt hittem, hogy folyás, az illatra meg ráfogtam, hogy az új wc papírunk illatozik. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz (a kórházban), és akkor is éreztem ugyan azt az édes illatot. Ekkor jöttem rá, hogy már előző este is az volt.
Koszonom a valaszokat!
Azert vagyok bizonytalan, mert tegnap volt 2x a tisztasagi betetemen es a wc papiron egy kisebb es egy nagyobb darab feher nyúlós, inkább "kemenyebb", tapadós valami.
Feher folyas az ugye hig, ez ilyen ragacsos volt, de feher.
Bocsi hogy ilyen reszletes vagyok...
Az elozo terhessegnel csak a magzatvizre emlekszek, mikor elfolyt az ágyba, az illatara. De hogy az wc papiron vagy beteten milyen, fogalmam sincs. Mar nagyon izgulok es figyelek mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!