A vizes folyás és a magzatviz csorgás között mi a különbség?
Az első hozzászólót cáfolnám meg,remélem nem haragszik.Én1 hétig feküdtem a kórházban,vártam a kisfiamat.Volt egy kismama,aki azzal jött,hogy folyik a magzatvize.A szülésznő adott neki egy papírtörlőt,de nem "produkált" semmit akkor.Erre haza zavarta a szülésznő szegényt,hogy tuti inkontinenciája van és ne hülyéskedjen.Másnap este ismét jött a kismama vajúdva:valóban szivárgott a vize már előző nap is,csak fent,és a baba ahogy mozgott néha "betakarta" a nyílást és akkor nem folyt a víz.Szerencse,hogy nem kapott valami fertőzést.
Kedves kérdező:nekem pont ilyen volt,mikor elfolyt a vizem;bár én meg voltam győződve,hogy bepisiltem.Az éjszakás nővér mondta,hogy akkor kezdődik a "buli".Akár az is lehet,nem lenne felesleges megnézetni.
Nekem is kábé 20 órán keresztül szivárgott a magzatvíz, és a végén, mikor végleg kifolyt az egész, akkor még kábé 1 liter folyt ki hirtelen belőlem. Mondjuk mikor elkezdett folyni, azért nem lehetett mennyiségileg összekeverni folyással, mert vagy fél deci kifolyt legalább.
Most viszont vizes folyásom van a másodikkal, úgyhogy egyfolytában parázok, mert még csak 34+5 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!