Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a nyákdugó darabja...

Lehet a nyákdugó darabja volt? Vagy folyás? 37+5 hkm

Figyelt kérdés
Pár napja szinte semmi folyásom sincs,de az előbb a wc papíron vékony de hosszú (kb 2 cm) enyhén sárgás nyúlós valami volt. Olyasmi mint peteéréskor. Sokat fájdogál a hasam, szúr, nyom lent minden.
2013. máj. 3. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia a nyákdugó enyhén rózsaszín nyálkás cucc. Szerintem ez folyás nem voltál mostanában dokinál? Elvileg kellett vennie kenetet. Hétfőn mindenképpen menj el és nézesd meg magad!
2013. máj. 3. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 3. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ilyen volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Azóta is jönnek ilyen darabok, fogalmam nincs, hogy nyákdugó-e, mert még mindig egyben vagyunk :D

2013. máj. 3. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vett a dokim kenetet a múltkor, tökéletes lett. Hát meglátjuk. Jóslózok, folyamatosan fáj a pocim, ausz inkább menzisen érzem, a derekam és a medencém is fájdogál.
2013. máj. 3. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ausz hanem azaz.... Telóról írok...
2013. máj. 3. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Èn is azt hittem hogy nyákdugó, 37 hetesen közbe csak sima hüvelyváladék volt. Teljesen zárt vagyok, de nekem is nagyobb mennyiségű folyásom van. Nem biztos hogy az. 38 hkm
2013. máj. 4. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tegnap meg ma volt hasonló tapasztalatom.

Hasonló mint mikor peteérésem volt. Tegnap este zuhanyzás után találkoztam egy kis mennyiséggel, meg ma reggel.

Nekem 1,5 hete 2100 volt a méhszájam akkor lehetett nyákdugó darabka?

35+4 hkm

2013. máj. 15. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!