Lehet a nyákdugó darabja volt? Vagy folyás? 37+5 hkm
Figyelt kérdés
Pár napja szinte semmi folyásom sincs,de az előbb a wc papíron vékony de hosszú (kb 2 cm) enyhén sárgás nyúlós valami volt. Olyasmi mint peteéréskor. Sokat fájdogál a hasam, szúr, nyom lent minden.2013. máj. 3. 17:29
1/7 anonim válasza:
Szia a nyákdugó enyhén rózsaszín nyálkás cucc. Szerintem ez folyás nem voltál mostanában dokinál? Elvileg kellett vennie kenetet. Hétfőn mindenképpen menj el és nézesd meg magad!
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem ilyen volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azóta is jönnek ilyen darabok, fogalmam nincs, hogy nyákdugó-e, mert még mindig egyben vagyunk :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vett a dokim kenetet a múltkor, tökéletes lett. Hát meglátjuk. Jóslózok, folyamatosan fáj a pocim, ausz inkább menzisen érzem, a derekam és a medencém is fájdogál.
2013. máj. 3. 18:52
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ausz hanem azaz.... Telóról írok...
2013. máj. 3. 18:53
6/7 anonim válasza:
Èn is azt hittem hogy nyákdugó, 37 hetesen közbe csak sima hüvelyváladék volt. Teljesen zárt vagyok, de nekem is nagyobb mennyiségű folyásom van. Nem biztos hogy az. 38 hkm
7/7 anonim válasza:
Nekem is tegnap meg ma volt hasonló tapasztalatom.
Hasonló mint mikor peteérésem volt. Tegnap este zuhanyzás után találkoztam egy kis mennyiséggel, meg ma reggel.
Nekem 1,5 hete 2100 volt a méhszájam akkor lehetett nyákdugó darabka?
35+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!