Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom, hogy minden...

Honnan tudhatom, hogy minden rendben van a babával?

Figyelt kérdés
6. hetes terhes vagyok. Az orvosom csak 27- ére adott időpontot. A fáradságon és a mellbimbó érzékenységén kívül semmi egyéb tünetem nincsen. Aggódom, hogy valami nincsen rendben. A sógornőm már 4 hetesen nagyon rosszul volt és sokszor hányt. Nekem pedig semmi.
2014. máj. 12. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs okod aggodni! Ez mindenkinel mas! Nem feltetlenul kell, hogy hanyingered legyen. Nekem kb. a 6. hettol jottek a rosszulletek, de sosem hanytam, valaki meg naponta tobbszor hany. Ugyanakkor nekem voltak olyan tuneteim - pl. aranyer, orrdugulas - ami meg masnak nem. Orulj neki, hogy minel kevesebb ilyen rossz tuneted van. :)

Azt megertem, hogy aggodsz a baba miatt, mert tenyleg nagyon nehez igy, hogy nem tudod naprol napra kovetni a fejlodeset, de ez termeszetes es valahogy ki kell birni.

Boldog babavarast!! :)

2014. máj. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!