Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzati szívhangfigyelővel...

Magzati szívhangfigyelővel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Aki használta, mindig megtalálta a szívhangot? Megnyugtatott?

Igaz már 14 hetes vagyok, de volt már egy vetélésem, és néha aggódok, hogy minden rendben van-e. A férjem hallani sem akar róla, mert szerinte hülyeség, és még jobban aggódnék, ha nem találnám meg a szívhangot.

Várom a tapasztalatokat.

2014. máj. 11. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, még annyi, hogy miután már aktívan mocorgott, kb. a 19-20. héttől már csak akkor hallgattuk ha lusta volt.
2014. máj. 11. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Èn csak ajànlani tudom,12 hetesen vettem mert para kismami vagyok (angel sounds),szinte minden alkalommal megtalàltam volt egy kèt alkalom hogy nem de vàrtam egy-kèt oràt ès meg lett,mèg kora terhesen mondta a dokim hogy hol keressem ès azt is elmondta hogy a sajàt ereid lüktetèsèt is hallani vele de az màs! A fèrjem mesèlte anyukàmnak hogy kèpzeld a lànyod ahogy lustàbnak èrzi a babàt àtmegy örültbe elö veszi a szivhang figyelöt ès ugy nyugszik lez:-D Szoval tènyleg csak ajànlani tudom!:-)
2014. máj. 11. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:

En a 15. hetn kaptam, mert nagyon feltem, korabban volt vetelesem es ennel a terhessegnel is vereztem. En nem mindig talaltam meg vele, gondlom, a panik is kozrejatszott, de a ferjem iszonyat profin kezelte. Meg a terhesseg utolso heteiben is hallgatoztam, ha nem mocorgott annyit.

Angelsounds van nekunk is, egyaltalan nem banm, hogy megvettuk, engem megnyugtatott.

2014. máj. 11. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
szuper!:) első babaval nem volt, de ez a terhesség másfél év gyötrelem utan jött missed ab, stb után, igy befektettünk egybe...nem bantam meg:) ha vékony vagy és vékony a hasfalad akkor már a10. héttől használhatod, ha vastag a hasfalad mint nekem akkor ugy a 12-13. héttől jo:)
2014. máj. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!