Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgással kapcsolatos...

Magzatmozgással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
18 hetes lennék mensi szerint de babám 1.5-2 héttel nagyobb így 20 hetesnek mondtak a legutobbi uh.on. Kérdésem hogy olyan erősen nem érzem a baba mozgàst. Lepény a mellső falon tapad a 4D uh.on azt mondta a szonografus hogy kesőbb fogom ezért érezni. Nincs tulsulyom sem. Vajon ez még normàlis. Kis kaparàszàst érzek csak.
2014. márc. 12. 10:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a 20. hétig egyáltalán nem is éreztem, onnantól 2 hétig csak szurkálást. Azóta viszont megnőtt és nemcsak hogy érzem, de kívülről is látszik.

A nőgyógyász azt mondta, hogy a 22. hétig "ráér", a túlsúlynak pedig nincs túl sok szerepe abban, hogy érzed-e vagy sem.

A mellső fali lepény viszont befolyásolhatja, mennyire érzed.

Szerintem türelem :)

33 hkm

2014. márc. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!