Nst-vel kapcsolatos kérdés?
Fú én de utáltam ezt, mert a fiam reggelente mindig csendes volt a pocakomban, és erre meg pont délelőtt kellett menni ugye.. Szerencsére csak 2x kellett mennem, mert 2 héttel előbb jött, de ahogy lökdöste meg mozgatta a hasam az a nő, be tudtam volna verni neki egyet..
Aztán persze meg se mozdult a fiam, ő meg csóválta a fejét.
Mintha tehetnék róla vagy nem tudom..:@
felénk 20 perces,és feküdni kellett. ránk raktak 2 tappancsot.és amikor mozgott akkor kellett egy gombot nyomkodnunk.
én vittem magammal csokit ha nem akart mozogni,mert arra mindig beindult.
de volt hogy láttam a nővér megmozgatta az illető pocakját,hogy felébressze a babát,és mozogjon.
nem tudom pontosan mi van ha nem mozog,de nekem is mondogatták hogy ébresztgessem mert az nem jó ha nem mozog az Nst alatt
Április 12-én szültem, 41-hétre, szóval olyan 10 alkalommal voltam kb. Nst-n, én imádtam. Egy ablakkal szembeni ágyra kellett feküdni, vagyis félig ülni, és rám rakták a tappancsokat. Olyan idilli volt :) Szólt a rádió halkan, besütött a tavaszi nap, én meg nyomkodtam a gonbot :) Nagyon imádtam.
Kérdező: Ha mozdul, nyomsz egyet, hidd el nekem, mozogni fog, ha meg nagyon lusti, megmozgatják kicsit, vagy visszahívnak egy későbbi időpontra.
Eleinte imádtam NST-re járni, úgy a 10-12. alkalom után már elég unalmas volt. 1x bealudtam közben, nézte is a szülésznő, hogy nem nyomtam a gombot, mondtam, hogy bocsi, de bealudtam. 2 nap múlva meg kellett ismételni.
A szülés napján abszolút nem mocorgott már, bármit csináltak a szülésznők, ihattam én colát, ehettem csokit, semmi sem segített. Ekkor már éreztem, hogy valami történni fog, majd 2 órával később elfolyt a magzatvizem... (41 hetes voltam akkor).
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak eszembe jutott a válaszokat olvasva, és gondoltam megosztom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!