Ma nagyobb mennyiségű, fehér "folyás" (?) jött mozgás közben (pakolásztam). Sűrű volt, de nem állt egybe. (bocsi a részletezésért). Azóta nem jött semmi, csak az az egy "löket" volt, azóta is és előtte is hónapok óta, teljesen száraz voltam, vagyok. Fogalmam sincs, hogy néz ki egy nyákdugó, vagy mit kellene éreznem, csak olvastam róla, hogy van ilyen. Honnan tudhatom, hogy ez az volt-e, egyáltalán lehetséges -e ez a 37. héten?
Lehetséges igen. Általában véres nyálkás pirosas rózsaszínes váladék.
2013. okt. 30. 16:40
2/11 anonim válasza:
Szia! Nekem 37+3 napra ment el, másnap megszületett a fiam. Láttam távozni: zselészerű, véres valami volt. Nem éreztem semmit, csak pisilés közben fedeztem fel. Hasonló folyásom nekem végig volt félidő után.. Remélem segítettem! Gratulálok a babához!
2013. okt. 30. 16:42
3/11 anonim válasza:
A nyákdugó általában teljesen átlátszó, néhol vörös vagy rózsaszínes erezetű ragacs és egyben van. Sokszor jön ki azonban darabokban.
2013. okt. 30. 16:43
4/11 A kérdező kommentje:
Hú, azt hittem, ez még odébb lesz, hogy jöhet. Nem volt véres, és nagyon sok sem. Átlátszó volt, kicsit fehéres beütéssel. Most azért felkaptam a fejem, hogy nem kizárt, hogy az volt. Azt hittem, hogy még korai lenne, csak a férjemben merült fel, hogy esetleg nem lehetett ez?
Nekem nem volt semmilyen folyásom, egész terhesség alatt száraz voltam. Ezért is tűnt fel, hogy most valami "jön". Köszi a válaszokat, hát... kiderül :)
2013. okt. 30. 16:44
5/11 anonim válasza:
Nekem is véres volt, és azért nagyobb mennyiség. Mivel az elsőnél nem volt, a másodiknál nem tudtam, mi az, és bementem a kórházba, ahol a vizsgálat után is jött ki egy jó adag. MOndjuk én aznap éjjel be is kerültem szülni.
Nem állítom, hogy nem az volt neked, de azért vmennyire mindig véres szerintem.
2013. okt. 30. 16:47
6/11 anonim válasza:
Nekem kicsit barnás, nyálkás valami volt, 36+5 hetesen, 3 nap múlva megszületett a fiam. Szóval akár lehet az is. Talán nem szükségszerűen barnás, de nyálkás állagú. Ha az, akkor elvileg bármikor megindulhat a szülés, de olyan is előfordul, hogy akár egy-másfél hétre rá jön a baba - akihez sok boldogságot kívánok előre is :-)
2013. okt. 30. 16:49
7/11 A kérdező kommentje:
A színe nem stimmel, ez határozottan színtelen és fehér volt, sem barna, sem véres nem volt benne (akkor már rohantam volna be, a vérzéstől mindig féltem, szerencsére egyszer sem volt terhesség alatt, csak barátnőmnek elment a baba, akkor volt vérzése, és ezért én is féltem tőle, szinte végig). Nyálkásnak stimmel, sűrű volt. Most izgatott lettem picit, meglátjuk, mikor jön. Már nagyon várjuk, csak remélem, hogy neki is jó időpontban jön... Még utánaolvasgatok, muszáj-e barnásnak vagy véresnek lennie, ez most piszkál:)))
2013. okt. 30. 17:02
8/11 anonim válasza:
Mert ez nem a nyákdugód volt, hanem nagy mennyiségű folyás. Én is így jártam, csak korábban, meg is ijedtem, bementünk a dokihoz, ő mondta. Ilyenkor gyakran összegyűlik és egyben távozik az, ami máskor apránként. A nyákdugód majd színes lesz, az állaga pedig ilyesmi.
2013. okt. 30. 17:16
9/11 anonim válasza:
Ha a nyákdugó is volt az (nem valószínű), akkor sem törvényszerű, hogy másnap megszülsz. Van akinek szülés előtti nap, van akinek egy héttel szülés előtt megy el a nyákdugó, ez változó.
2013. okt. 30. 17:19
10/11 anonim válasza:
A nyákdugó akár szülés előtt 2 héttel is kijöhet, nem törvényszerű, hogy rögtön szülsz is. Nekem előző héten (38 hetesen) távozott egy kevés azóta sem mutatja a babám, hogy kikívánkozna. (pedig én nem bánnám) Nekem sűrű egybe álló kocsonyás barnás színű cucc volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!