Tudnátok segíteni Utrogestannal kapcsolatos kérdésben?
Figyelt kérdés
Napi 2x1 kúpot kell használnom szerdáig.Milyen ütemben célszerű a leállás?Az orvos nem mondott semmit.Köszönöm2013. júl. 19. 08:19
1/9 anonim válasza:
Teherbe eseshez szeded, vagy megtartáshoz?
2/9 A kérdező kommentje:
Terhesség megtartásához kell szednem
2013. júl. 19. 08:27
3/9 anonim válasza:
Én tabletta formában szedtem. Szerintem úgy hagyd el, hogy kb 5-6 napig 1*1-et használsz, majd elhagyod. Én tablettát szedtem, igaz 3*2-t, de én úgy hagytam el, hogy pár napig 2*2, majd 2*1, majd 1*1. Nekem 3 hét volt a leállás, így szerintem neked elég egy hét.
4/9 anonim válasza:
Én kúpot( golyó) használtam, és úgy álltam le a 12-14. hét között, fokozatosan, h először 1 napokat hagytam ki, ezt 3x ismételtem, utána 2 napot, ezt is 3x ismételtem, utána 3 naponként raktam fel, ezt is kb. 3x ismételtem, vagyis a fokozatosan álltam le a mennyiséggel, és elhúztam egy ideig az adag lecsökkentését fokozatosan....., ezt szülésznő mondta h így csináljam!nem is volt gond!
5/9 anonim válasza:
A legjobb, ha fokozatosan. De igazából, ha hirtelen abbahagynád se lenne bajod. Nekem napi 6 szem volt a dózisom, épp kifogyóban voltam, amikor a doki közölte, hagyjam abba. 4 szemem volt ekkor összesen. bekamuztam, hogy egy darab sincs, csak hogy felírjon még egy dobozzal a fokozatos abbahagyás kedvéért, de így sem volt hajlandó felírni, azt mondta semmi gond nem lesz. Én a 4 szemet úgy osztottam el 3 napra, hogy 2-1-1. Minden rendben azóta is. Szóval annyira ne aggódj ezen! Boldog babavárást!
6/9 anonim válasza:
tabit szedtem, 3*1-et, a 4-12. hétig, akkor azt mondta a doki, minden fokozat nélkül abbahagyhatom. minimális barnázásra kaptam a legelején.
azóta minden ok:)
26 hikm
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!16.hétig kell a gyógyszer,mert volt 2 vetélésem.Elég parás vagyok.
2013. júl. 19. 09:21
8/9 anonim válasza:
Szia!
Látom, hogy már írtak sokan, de leírom, hogy nekem hogy kellett abbahagyni. 2X1-et használam én is a 12. hétig, aztán 4 napig napi 1-et, aztán még egy hétig úgy, hogy kétnaponta egyet. Nem volt semmi gond.
Minden jót Nektek!
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én 2x2-t használtam naponta a 6.héttől a 13.-ig. Nekem nem mondta az orvos, hogy fokozatosan kellene abbahagyni. Simán abbahagytam egyik napról a másikra, semmi panaszom nem volt.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!