Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP értékkel kapcsolatos kérdés?

AFP értékkel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
AFP MOM értékem 0,61 lett. referencia tartomány 0,51-2,5 között. Tudom, hogy ez alapján jó, de mégis aggódom, mert azt olvastam hogy 0,8 alatt rossz érték...de a kórházban nem mondtak semmit, voltam 18 hetes genetikán, mindent rendben találtak...van okom aggódni? Egyébként igazából még csak 16,5 hetes lennék mensi szerint, de a baba 2 héttel nagyobb és valószínűleg ebből adódik minden, hogy nem pont a 16 héten vetettem le a vért (így küldött az orvos)Javaslatok?
2014. febr. 28. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A 0.58 még nem jelent semmi gondot. Kisfiammal 0.6 volt az AFP. Egészséges, egy nap híján hat hetes kisfiam van. Nekem a dokim az értékre azt mondta tökéletes, különös tekintettel arra, hogy mind az orrcsont látható volt és a tarkóredő is határérték alatt volt.

Szóval nyugi kedves kérdező, biztos rendben van nálatok is minden. Egyébként meg az AFP egy rendkívül elavult vizsgálat, sok országban már nem is alkalmazzák, nálunk is alapvetően annyi a haszna, hogy frászt hoz a kismamákra...

2014. febr. 28. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
A 20. heti genetikai ultrahangot magán úton csináltam, és az AFP eredményemet el sem kérték! :) Ennyit számít ez a vizsgálat...
2014. febr. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!