Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolc SZTK terhesgondozóval...

Miskolc SZTK terhesgondozóval kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Szerdán megyek az első alkalommal, 9 hetes vagyok. Most fogják ideadni a beutalókat a vérvételre. Ha 9 után megyek akkor meg tudom még aznap csináltatni a vérvételt a szűrőcentrumban? Ott csinálják a vércsoport-meghatározást is? Vagy vissza kell mennem másnap a főépület laborba? Vizeletet kell vinni? Köszönöm aki válaszol.
2014. márc. 31. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, meg fogod kapni a beutalókat, én úgy tudom, hogy 10 óra után lehet menni a szűrőcentrumba, de mivel első nagy vérvételed lesz, és lenne benne teljes vérkép is, én visszamentem másnap reggel a laborba (az is ott van az I. emeleten) mert ilyenkor én jobbnak gondoltam éhgyomorra menni. Vizeletet szerintem vigyél, de csak vizeletes edénybe fogadják el, azt tudsz venni addig patikába. Nekem egyszerre csináltak mindent, igen és a védőnőhöz és az orvosomhoz jöttek meg az eredmények!Kérdezz még, ha segíthetek!
2014. márc. 31. 15:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2014. márc. 31. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!