Rosszulléttel kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, 6. héttől vannak rosszulléteim, émelygés, hányinger. Itthon dolgozom, de nem olyan megterhelő, napi néhány óra. Azt vettem észre, ha nem itthon vagyok, hanem társaságban, boltban, hivatalos ügyek, akkor kevésbé vagyok rosszul. Akkor is érzem az émelygést, de nem olyan erőteljesen. Más is érzett így? Lassan azt hiszik, hogy bebeszélem magamnak, és csak sajnáltatom magam. Én arra gondoltam, hogy ha nem itthon vagyok, nem lehetek rosszul és tartom magam, de itthon már nem bírom ugyanezt. Várom a tapasztalatokat.2014. ápr. 14. 14:13
1/3 anonim válasza:
Ez nem elhagyás kérdése, inkább ha emberek között, hivatalos helyen vagy jobban elterelődik a gondolatod a rosszul léttől, illetve valamennyire az agyad is blokkolja hisz nem otthon vagy.
2/3 anonim válasza:
Bocs, de szerintem túlságosan ráérsz, nem vagy eléggé lefoglalva, ezért van, hogy minden apróságot másképp élsz meg, mint akinek nincs ideje ezekre reagálni. Egyébként az ember társaságban, idegen helyen mindig is jobban bírta tartani magát, mint a biztonságos otthonában, ahol senki nem látja.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én ugyanígy vagyok, ahogy te. 10. hétben járok, és amikor munka után otthon vagyok (délután, este) sokkal erősebben érzem a hányingert, mint napközben a munkahelyemen. Ott is rosszul vagyok, néha hányok, de tényleg jobban tartom magam, és ezért kicsit kevésbé érzem... Már a 4. hét végétől, szinte állandó émelygés van, elég nehezen viselem. Csak az nyugtat meg, hogy állítólag ha a kismama rosszul van, akkor a baba jól! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!