A 16.hétben vagyunk, és jó lenne, ha hallanám is, hogy minden rendben van odabent Babókánkkal. Magzati-szívhangfigyelővel kapcsolatos tapasztalatok?
Nekem ez van: [link]
Nagyon jó a készülék, már szülés előtt vagyok és 12. hét után már hallottuk vele a szívhangot. Soha semmi baja nem volt. Mi is rendeltük, így még olcsó is, van Magyarországra kiszállítás, sajnos egyébként magyar forgalmazónál megvásárolva drága, kb 20ezer forint környékén van.
Nekem bebe sounds keszulekem van. Egesz jo. Igaz en csak 20 hetesen vettem de egybol hallotam a baba szivhangjat. Igaz mikor meg kicsi akkor ha ugy fekudt nem lehet hallan. Viszont mar barmikor hallom jo regota.
37 hetes kismami
Szia! A Bergon.hu (nem brendon:-))oldalon láttam,hogy árulnak ilyet, esetleg kérdezd meg tőlük.
Minden jót Nektek!
Az első hsz-ó vagyok.
Angelsounds a készülék márkája, azt amit belinkeltem úgy tudod megnézni, hogy felmész a www.ebay.co.uk -ra és ott beírod a keresőbe, hogy Angelsounds. Rengeteg találat lesz, de van sok olyan, ami HongKongból közvetlenül gyártótól jön, én is tőlük rendeltem, érdemes ezeket kikutatni a találati listából, mert ezek a legolcsóbbak. 10 font maga a készülék és 8 font a postaköltség már Magyarországra, kb két hét alatt ér oda, teljesen újak. Ha a google-ba beírod a nevét, akkor magyar forgalmazónál is fogsz találni, nem kicsit drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!