Ha lesz is kelengyepénz az csak az először szülő nők kapják?
Én októberben szülöm a 3.babánkat és akkor én nem kapok?
Akkor ez gyönyörű pedig kezdtem volna örülni hogy de jó lenne ,még nekünk is jól jönne !!
Ez elég mocsokság Orbántól szerintem!
Mert csak az elő gyerek gyerek?????
Komolyan, örülök, hogy külföldön élek, és nem tudom az otthoni híreket. De azt tudm,hogy ez a csont nagyon le volt már rágva. Nem lesz itt semmilyen 300.000 Ft...
DE nem is ezért kell szülni. Mert egyszeri segély, és aki ilyen alapra vállal gyereket, akkor utána hogy tartja el?
Gyereket olyan vállaljon, akinek az anyagi körülményei adottak, és azért vállal gyermeket, mert a párjával/férjével szeretnének, és ne azért mert az ország ad 300.000 Ft-ot (Amit nyílván NEM ad)
Mert ha az utóbbi miatt vállal valaki gyereket, hát hogy is mondjam, undorító!
39 hkm
Nem értem, hogy miért vagytok felháborodva!?
Változnak az idők és ha még igaz is lenne a hír, akkor mivan? Régen nem volt gyes mégis szültek a nők. Majd egyszer csak bevezették és mindenkinek fel kellett volna háborodnia azért mert mondjuk pár hónappal előtte nem volt? Könyörgöm. Már forradalom tört volna ki ismét. Gondolkozzatok már.
Egy az, hogy utána kellene nézni a valós tényeknek, a másik, hogy csak a pénz számít és azért vállalnátok gyereket? Elég undorító és gerinctelen dolog lenne.
És ha már a politikába is belementél utólagosan közölném, hogy nem én szavaztam a mocskos fideszre hanem a sok agyatlan magyar. Akiknek köszönhetően továbbra is c**ny ország leszünk és egyre jobban fogunk lefelé süllyedni mi magyarok. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!