Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyöngyösön szülő kismamik, ki...

Gyöngyösön szülő kismamik, ki mennyiért fog szülni és kinél?

Figyelt kérdés
Dokiválasztás előtt állok és kíváncsi vagyok, hogy kinek mit mond az orvosa. Előre is köszönöm!
2014. ápr. 24. 10:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Remélem sok válaszod érkezik, mert én is hasonló helyzetben vagyok. Az első gyerkőcömet Suskó dokinál szültem, pénzt nem fogadott el, pedig végig hozzá jártam és szombaton este kellett bejönnie hozzám. Sajnos már nincs a kórházban, most mivel Paphoz járok egyébként u.h. (előzővel is mindig hozzá mentünk) valószínűleg őt választjuk majd. Tavaly szült nála ismerősöm, nem mondta hogy fizessenek érte mikor megkérték, hogy legyen a fogadott orvosuk, de ők 60ezret adtak neki utána.

Annyit hallottam mikor az elsővel benn voltam, hogy volt aki előre kérte, volt aki csak utána, ill. van aki a varratszedést sem a kórházba csinálja, hanem a magánrendelésre rendeli vissza a betegét, amiért természetesen újra kéri a pénzt. Elég változatos összegeket hallottam akkor (60-200).

De szerintem leginkább az a fontos, hogy te hogy jössz ki vele. Mert pl Papról is hallani jót-rosszat, nekünk semmi bajunk vele, tárgyilagos, naprakész, nem bájcsevegős. Nekem ez jó, én személy szerint nem szeretem a mézes mázos dokikat, mármint ha mint beteg megyek hozzá. De pl mikor benn voltam az elsővel velem mindegyik doki nagyon rendes volt, senki nem éreztette, hogy nem az ő saját betege vagyok.

2014. ápr. 24. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!