Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szül valaki Nadim dokinál...

Szül valaki Nadim dokinál Gyöngyösön?

Figyelt kérdés

20 hkm vagyok, még nem tértünk rá az anyagiakra.

Elég sok, amit egy ilyen látogatásért elkér tőlem, kíváncsi vagyok, hogy mennyi nála egy szülés. Ti mennyit adtok neki, vagy mennyit kér tőletek?

2014. ápr. 3. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék erre. Bár én még csak 9 hetes vagyok...mennyi egy vizsgálat nála? Köszi előre is.
2014. ápr. 3. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is hozzá járok 24 hetes vagyok,de még én se kérdeztem meg,hogy mennyi lesz a szülés.A második terhességgel is hozzá jártam,akkor nem mondott árat.Végül sürgősségi császár lett,és ő külföldön volt.:)
2014. ápr. 3. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Én egy vizsgálatért 10 000 forintot adok neki. Gondolom a szülés lesz kb egy százas. Azt mondják a betegei, hogy ez a szokott tarifája, csak azért kérdeztem én is, mert sztem ez baromira sok. Lehet dokit váltok, mert a barátnőm Horváth dokihoz jár, és nagyon jó fej vele. Mindig dicsérgeti, hogy milyen csinos kismami, ügyes, hogy nem hízott sokat, mert sok nő a terhessége alatt nagyon elterebélyesedik. Engem csak megvizsgál, kérdezi, van e probléma, ha nincs mehet. Tök hideg, és érzéketlen.
2014. ápr. 4. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha megtudjátok mennyi nála egy szülés, akkor írjatok már légyszi. Tök kíváncsi vagyok, erre a tarifa dologra..

Jó babavárást nektek.

2014. ápr. 4. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én írtam neked tegnap.Nem tudom miért adsz neki 10000-et,mikor 7000 egy vizsgálat,de ez ki is van írva.Szerintem tök rendes,mindenki ezt mondja.Horváth doki,hát nem tudom,én az elsőt nála szültem,akkor még rendes volt,de most a 20hetes uh-t ő csinálta,és meg van róla a véleményem.Sőt az egyik ismerősöm hozzá jár,vagy már nem,15hetesen vérzett egy picit,és reggel 8-kor beszélt vele,azt mondta,hogy várjon,mert nem ér rá 12 óra lett belőle mire megvizsgálta.De te tudod,ja és Nadim dr még öt év után is megismert,pedig nem voltam nála.
2014. ápr. 4. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Lehet én vagyok érzékenyebb vagy beszólhattam neki vmi olyat, ami miatt ilyen közönyös velem. Mindig 10000 ft-ot adok neki, nem akarom elaprózni, gondoltam, hogy ha többet adok, akk kedvesebb lesz. Hát nem. Meg a másik, hogy sztem 100 000 ft egy kicsit sok, egy szülés levezetéséért, vagy ez is csak kamu vele kapcsolatosan? Azért kérdeztem, hátha csak a kismami ismerőseim túloznak.
2014. ápr. 8. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Én két éve szültem nála.Ő nem mondja meg hogy mennyit kér. Annyit adsz amennyit akarsz.

Szerintem felesleges 10.000 Ft-ot adni neki. Én mindig annyit adok amennyit kér és ennek ellenére mindig tök normálisan viselkedik velem.

Mi 50.000 ft-ot adtunk neki.Azóta is hozzájárok de szerintem halvány gőze sincs róla hogy kitől mennyit kapott már.

2014. ápr. 29. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Utolsó vagyok.Közben én is kismama lettem. Azt szeretném kérdezni Tőletek hogy az első UH-t megcsinálja a magánrendelésén Nadim doktor vagy beküld az SZTK-ba?Nem a 12 hetesre gondolok hanem a legeslegelsőre.

Köszi

2014. máj. 11. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!