7 hetes terhes vagyok. Kb egy hete elkezdtem pecsételni. Minden nap egy csepp rozsaszines váladék. Voltam dokinál és irt fel utrogestan. De még mindig észlelem a problémát. Baj van? épp vetélek? Vagy ez normális?
7+2 hetes voltam, mikor nagyon-nagyon picikét elkezdtem barnázni. Kábé negyed borsónyi volt. Minden nap. 5 hétig barnáztam. Aztán elvetéltem. Azt mondták, 5 hetes volt a magzat, mert felszívódott. Angliában élek, itt enyhén szólva magasrólt tesznek rád 12 hetes korodig.
Ma 8+4 hetes terhes vagyok. Tegnap az előző vetélés miatt is elmentem magá uh-ra. Meg azért is, mert 7+4 naposan volt egy pöttyöm, meg másnap, de ennyi. Tegnap nem találtak szívhangot. 1 hetet adok még magamnak, hátha csoda történik.
Nagyon picike pötty is elég:(
Nem normális, nem szabad vérezni. Amint tudsz menj vissza az orvoshoz, hogy nem múlt el, lehet, hogy kevés az adag, amit meghatározott. Ezen kívül pihenj sokat, ne emelj, vagy erőlködj.
Nekem is volt ilyen az első hetekben, ettől a baba rendben fejlődött. Sok mindentől lehet, hogy nagy-e a baj, azt csak orvos tudja megállapítani. Én 3*1 utrogestant és magnéziumot kaptam. Illetve folyamatosan feküdtem. Nem volt szabad "házaséletet" élni.
Ha van pecsételés én nem várnék hétfőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!