Betöltött 13. héten egy kb 200 forintosnyi barna váladék még lehet élettanilag normális?
Úgy értem,hoyg ennyi lehet a mh tágulásától, stb?
Vagy ez már túl sok és nagyon veszélyes?
Mi a mérték,hogy sok vagy kevés?
Sokan mondják,hyg bármi van azonnal rohanás az orvoshoz,de közben meg minden könyv stb azt írja hoyg egy csomó minden okozhat ilyen tüneteket...
Hát én nemhogy 200 ft-osnyi, de egy fél kisujj körmömnyi barnás darabbal is mentem az orvoshoz...
Lehet, hogy én a túl parázós fajta vagyok, de inkább megnyugtatott a dokim, hogy nincs semmi baj.
"de közben meg minden könyv stb azt írja hoyg egy csomó minden okozhat ilyen tüneteket..."
Kiemelném, hogy okozHAT! És ha nálad nem "egy csomó minden" közül valami okozza? Hanem vagy egy kis hüvelyi fertőzésed pl?
Oké,köszönöm,nem kell leharapni a fejem.
Nem vérzés!,hanem barna.
De tényleg köszi.
Már megbántam,hogy kiírtam a kérdést,mert itt mániákus lehurrogás van az ilyesmi kérdésekért. :-((
A barna is vér!
Milyen válaszokat vártál? Hogy nincs semmi baj, nyugodtan ülj a fenekeden, aztán majd kiderül, hogy ártalmas vagy ártalmatlan vérzésed van? Azt értsd meg, hogy nem vagyunk orvosok, és ha még azok is lennénk, online nem látunk beléd, nem tudhatjuk, mi a baj. Csak orvoshoz tudunk küldeni.
Akkor nyugodj meg, hogy nincs gond, ne menj el dokihoz, és majd csodálkozol, ha baj lesz...
Nekem az első terhesgondozáson elmondta a dokim, hogy semmilyen színű folyás nem normális terhesség alatt. Sem rózsaszín, sem barna, stb.
Persze nem feltétlen jelent bajt, de az, hogy nem normális, az biztos.
Szerencsétlen kérdező...
Kérdésedre válaszolva, normális lehet, de sajnos az is lehet, hogy nem az. Amint tudsz és lehetőséged van rá, keress fel egy orvost, vagy hívd fel telefonon a sajátod ha van olyan és kérj tanácsot.
Semmiképp ne pánikolj, és próbálj nem foglalkozni az itt jellemzően előforduló vérmes nőszemélyekkel :)
De úgy látom, egész jól csinálod. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok.
Én nem szeretnélek lehurrogni! Nekem az első terhességem alatt volt a 8. héten nagy mennyiségű barnázás (csak 1x) azonnal rohantam orvoshoz és ultrahangra. Nem tudták megmondani, hogy mitől lehetett. A terhességem hátralévő része problémamentes volt (elméletileg akkor kellett volna megjönnie a szervezetem összezavarodott és arra a pár percre így jött meg). Saját megnyugtatásod érdekében menj el orvoshoz. Végül is +1 vizsgálat neked és a babádnak sem árt. Legalább tudod, hogy minden ok. Boldog babavárást!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 13 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!