Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 13. héten egy kb...

Betöltött 13. héten egy kb 200 forintosnyi barna váladék még lehet élettanilag normális?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hoyg ennyi lehet a mh tágulásától, stb?

Vagy ez már túl sok és nagyon veszélyes?

Mi a mérték,hogy sok vagy kevés?

Sokan mondják,hyg bármi van azonnal rohanás az orvoshoz,de közben meg minden könyv stb azt írja hoyg egy csomó minden okozhat ilyen tüneteket...

2011. júl. 12. 11:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Tényleg,lehet hogy baj van,de lehet hoyg nem.Csak hát egy 2 évessel hirtelen orvoshoz rohanni úgy hogy a saját dokim sem gyalog sem tömegközlekedéssel nem elérhető pillanatokon belül,és odakint meg 35 fok van árnyékban...

Na,most mit mondjak.

Nyilván okkal tettem fel a kérdést,mert ennyi volt az összes barna,és arra gondoltam,ha a fenti körülmnyek közt orvoshoz indulok,lehet többet ártok,mintha egész nap fekszem és úgy játszom a lányommal.

2011. júl. 12. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
És ha gyorsan keresel egy szomszédot, barátot stb. aki tudna vigyázni a 2 évesedre? Nagyon nehéz így bármit is mondani.... Tegnap én is bevittem magammal a dokihoz a lányom, mert a barátnőm aki jött volna, hogy vigyázzon rá karambolozott. Apropó doki, ha sürgős eset van (márpedig ez az), akkor bármelyik dokihoz mehetsz. Tegnap fel kellett mennem a táppénzes papíromért (reggel 9 volt) és vittem magammal a 2 évesemet is. Nem sok kellett, hogy elájuljak, ha akkor nem jön a busz és nem tudok leülni, bele sem merek gondolni. Szerintem ha senki nem tud vigyázni a gyerekre akkor vidd magaddal az orvoshoz, vigyél vizet és folyamatosan hűtsd magad. (Ha megteheted hívj egy barátot aki elvisz vagy elmegy veletek) Remélem minden rendben lesz.
2011. júl. 12. 13:02
 13/18 anonim ***** válasza:
11.56 vagyok,semmilyen bántó szándékom nem volt,ha túl nyomatékos volt az írásom,az csak azért volt mert ilyen után 3 nappal vetélt el a nővérem 13 hetesen.Próbáld megoldani az orvoshoz menést és magne B.Minden jót neked!
2011. júl. 12. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem senki sem lehurrogni akart, csak nyomatékosan írtuk, amit írtunk. Túl sok itt az ilyen kérdés, és a kiírásával meg a válaszra várással rengeteg idő elmegy. Szerintem ha az ember bármi rendelleneset észlel, akkor a doki az első. Nekem is volt barnás folyásom, nem enyi, de hívtam a dokimat azonnal. Ha itt kérdezem meg, senki nem tudja azt mondani, hofy tuti nincs és nem is lesz baj. Vagy jönnek a nyugtató válaszok, hogy persze, nekem is volt, nem lett semmi baj, megnyugszol, és nem mész dokihoz vagy később/későn. És ha mégis baj lesz?

Ên személy szerint azt mondom, inkább legyenek kicsit keményebbek a válaszok, minthogy a hamis nyugalom illúziójába dingassanak.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

2011. júl. 12. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásokért, enyi az ennyi akart lenni, a dingassanak meg persze ringassanak.
2011. júl. 12. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Semmi gond,és mindenkinek köszi.

Holnap megoldom a dkihoz menetelt,ma sehogy sem megoldható.

2011. júl. 12. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, ez esetben további szép napot és békés álmokat kívánok neked!
2011. júl. 12. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Minden rendben van veletek?
2011. júl. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!