Betöltött 13. héten egy kb 200 forintosnyi barna váladék még lehet élettanilag normális?
Úgy értem,hoyg ennyi lehet a mh tágulásától, stb?
Vagy ez már túl sok és nagyon veszélyes?
Mi a mérték,hogy sok vagy kevés?
Sokan mondják,hyg bármi van azonnal rohanás az orvoshoz,de közben meg minden könyv stb azt írja hoyg egy csomó minden okozhat ilyen tüneteket...
Köszönöm mindenkinek.
Tényleg,lehet hogy baj van,de lehet hoyg nem.Csak hát egy 2 évessel hirtelen orvoshoz rohanni úgy hogy a saját dokim sem gyalog sem tömegközlekedéssel nem elérhető pillanatokon belül,és odakint meg 35 fok van árnyékban...
Na,most mit mondjak.
Nyilván okkal tettem fel a kérdést,mert ennyi volt az összes barna,és arra gondoltam,ha a fenti körülmnyek közt orvoshoz indulok,lehet többet ártok,mintha egész nap fekszem és úgy játszom a lányommal.
Igen, szerintem senki sem lehurrogni akart, csak nyomatékosan írtuk, amit írtunk. Túl sok itt az ilyen kérdés, és a kiírásával meg a válaszra várással rengeteg idő elmegy. Szerintem ha az ember bármi rendelleneset észlel, akkor a doki az első. Nekem is volt barnás folyásom, nem enyi, de hívtam a dokimat azonnal. Ha itt kérdezem meg, senki nem tudja azt mondani, hofy tuti nincs és nem is lesz baj. Vagy jönnek a nyugtató válaszok, hogy persze, nekem is volt, nem lett semmi baj, megnyugszol, és nem mész dokihoz vagy később/későn. És ha mégis baj lesz?
Ên személy szerint azt mondom, inkább legyenek kicsit keményebbek a válaszok, minthogy a hamis nyugalom illúziójába dingassanak.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Semmi gond,és mindenkinek köszi.
Holnap megoldom a dkihoz menetelt,ma sehogy sem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!