Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen normális ennyi...

13 hetesen normális ennyi hüvely váladék?

Figyelt kérdés

13hetes és 2napos.vagyok. Kb 4 napja erőteljesebb lett a hüvely váladékom mint eddig. Szintelen v.fehéres... de rendesen érzem h. több mint eddig volt.

Holnap meek uh ra... és nem tudom emlitsem e a dokinak..

Normális ez a mennyiség v.nem??

2014. jan. 2. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt normális a bővebb hüvelyváladék. De bármi, ami nyugtalanít, említsd meg az orvosnak.
2014. jan. 2. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Nekem két doki is azt mondta, hogy ilyenkor normális, hisz bent minden változik. Akkor szóljak, ha éget, vagy elszíneződik.

15 hkm

2014. jan. 2. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Tiszta fura meg ez nekem :) első baba
2014. jan. 2. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
mindig megijedek neh. magzatviz legyen...
2014. jan. 2. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is több mint szokott és fehéres, leginkább takonyhoz hasonló :) én is 13 hetes leszek
2014. jan. 2. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó birom h ahasonlatod! :-D

Mindenképp emlitsd meg ugy is aztmondja normalis mert az. Magzatviz biztos nem. Ne aggodj. Mond el a dokinak azt is hogy semmi viszketés vagy ilyesmi csak több lett. Ugyis aztmondja hogy hormonok miatt. De jo ha tudja,és te is nyugodtabb vagy.

Nekem is sok van. Vizszerű sokszor azthiszem magzatviz de nem az. Másnap meg krémesebb. Aztán semmi aztán megint.... ez igy megy kb a 12. héttöl. Egyszer kellett kup is mert antibiotikum miatt megborult a hüvelyfloram és a folyas megvaltozott. De azota minden okés. Te is észrevennéd ha baj lenne.

30hkm

2014. jan. 2. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... akkor megemlitem a dokimnak :)
2014. jan. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!