Julisban szülő kismamák! Ki miben tervezi hazavinni a kórházból a babát, hogy melege se legyen, de ne is fázzon?
Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 15:23
1/5 anonim válasza:
Majd júliusban eldöntöm. Volt már 12 fokos, szakadó esős július és majdnem 40 fokos is.
2/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell ebből ekkora problémát csinálni. Viszel be bodyt, rugdalozót, egy kis nadrágot meg kardigánt és sapkát, aztán majd a csecsemősnővér segít eldönteni, hogy mennyit kell ezekből ráadni. A hordozót takaróval együtt viszi majd be a párod, ha kell, akkor betakarod. Ne idegeskedj ezen! Ezt előre nem lehet kőbe vésni, lehet, hogy meleg lesz, lehet, hogy hideg. Az én kisfiamnak is több ruhát vittem be, mint amit végül ráadott a csecsemősnővér. De ha sokat is adsz rá, tudsz belőle levenni, ha sokáig tart a hazaút.
3/5 anonim válasza:
Enyémen body, talpas nadrág, kis vékony felső volt, meg egy vékony sapi. Nagyon meleg volt július 4-én.
4/5 anonim válasza:
Én tavaly júliusban szültem, kb 35 fok volt, amikor hazavittük a lányunkat.
Body, rugdalózó, vékony sapi volt rajta.
5/5 anonim válasza:
bocsánat, nem is rugi volt rajta, hanem ilyen "ujjatlan tipegő" nem tudom mi a neve, és ezen még egy vékony kis kocsikabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!