Emőke2000 kérdése:
Egy négyszer szülő nőnél előfordulhat, hogy az 5. terhességét csak 6 hónap elteltével veszi észre, egy rutin vizsgálat során?
Figyelt kérdés
Terhesség2013. dec. 9. 09:05
1/11 anonim válasza:
Háát szerintem akkor már pocakja is van és mocorog is a baba rendesen.
Én ezt nem nagyon tudom elképzelni...
2/11 anonim válasza:
Nem valószínű, de például nagy súly felesleg es befele forduló baba eseten előfordulhat, akkor ugyanis nem látszik a terhesseg es nem érzi a mozgást se.
3/11 anonim válasza:
Hallottam ilyenről, de ott vszeg csak azért "vette későn észre" mert mint kiderült nem az előző 4 apjától van. A környezetének pedig azért nem tűnt fel mert alapból túlsúlyos volt.
4/11 anonim válasza:
Ki van zárva. Aki már négyszer volt terhes, az egyrészt ismeri a tüneteket. Másrészt a hatodik hónapra már van egy két kimaradt menstruáció, intenzív magzatmozgás, és nagy pocak. Ha ez nem tűnik fel valakinek...
Egyébként miért kérdezed, megtörtént eset, vagy csak érdekel?
5/11 anonim válasza:
Van egy sorozat, a nem tudtam hogy terhes vagyok. Ott jópár eset előfordul. Túlsúlyos is, de olyan is, ahol a szules elott par nappal bikinis fotó keszült a nőről es olyan vékony, mint egy cérna szál. Van, akinek rendszertelen a menstruacioja es fel se tűnik, hogy kimarad es olyan is van, hogy rendszeresen megjön neki. A vizelet tesztek pedig nem megbízhatónak, mindig van hiba százalék.
6/11 anonim válasza:
Én ezt már az elsőnél se veszem be. Egy terhességnek azért jócskán vannak jelei.
7/11 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm másodjára terhes...3 hónaposan vérzett és állítólag akkor derült ki hogy babája lesz. Szerintem a menszesz elmaradása esetén gyanakodhatna a terhességre...egy felnőtt nőnél, nem megszokott az elmaradás, ésnem is lehetne ilyen félvállról venni.
Fél év alatt muszáj volt, hogy észrevegye hogy terhes...
8/11 anonim válasza:
Én azt sem értem, ha valaki az első gyereknél nem veszi észre a 6-8. hétig. 4 gyerekes anyának pedig már bőven van ebben tapasztalata, észre kell vennie a jeleket, főleg, hogy a szervezete már "emlékszik" a terhességekre, tehát mindent hamarabb produkál. Pl. én az első babámmal a 8. héttől hánytam, a másodikkal a 7-től, a harmadikkal már a 4. hét végétől émelyegtem. A méh is sokkal gyorsabban nő, mert lazábbak az izmai, könnyebben alkalmazkodnak a helyzethez, tehát sokkal hamarabb látszik a terhes has.
10/11 anonim válasza:
A hat hónapos baba intenzíven mozog, forgolódik, rugdos. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ha valaki már négyszer volt terhes, akkor ezt nem veszi észre. Még ha nem is nő a hasa, vagy rendszertelen is a menstruációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!