Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell kézzel tágítani?...

Miért kell kézzel tágítani? Ráadásul kérdezés nélkül? Járt még valaki így?

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok akadva.

Voltam ma ctg, flowmetrián, 40+2 napos vagyok.

Minden érték tökéletes, a baba jól érzi bent még magát.

A doki megvizsgált, mondta, hogy lent van a fejecskéje, de teljesen zárt vagyok, megtartott. Engem ez egyáltalán nem zavar, jól működik a testem, majd vajúdáskor szépen elkezdek megfelelően nyílni.

Erre kérdezés nélkül a tök zárt méhszájhoz három újjal benyúlt és elkezdi tágítani, mondván kicsit arrébb húzza a méhszájat, hogy még lejjebb jöjjön.

Azt hittem meghalok a hirtelen fájdalomtól, fogtam le a kezét, nem igazán engedtem, aztán abbahagyta.

Teljesen ki vagyok akadva. Ezt hogy csinálhatja önhatalmúlag? MIért képzelik az orvosok (tisztelet a kivételnek) magukat isteneknek, akik eldöntik, hogy te mikor szülsz?

Hozzáteszem, ha már nagyon túlhordtam volna, és rosszak lennének az értékek, tök közreműködő lennék, hogy a babám egészségesen szülessen meg.

De itt semmi indok nincs arra, hogy egy tök zárt méhszájat elkezdjen tágítani.

Ilyen rossz, megalázó élményem még nem volt.

És tisztában vagyok azzal, hogy a szülés jobban fog fájni. De az teljesen más, ott lesz értelme a fájásoknak, mert minden egyes ilyen fájással közelebb kerülök a babámhoz. De ezzel a tágítással semmit nem ért el, ha a baba még nem akar kijönni, úgysem fog.

Járt már valaki így? Gondolom elég sokan...

2014. máj. 8. 13:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mi a p...ért kell lepontozni ha én nem tartom ezt jó dolognak, h nem a szülésnél tágítanak? És h leírtam, h nekem szülésnél mennyire fájt?

Lepontozó, remélem csak ez az egyetlen egy örömöd van az életben!!!!!!!!!!!

A kérdezőnek meg kitartást és könnyű szülést.

2014. máj. 9. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!