Miért kell kézzel tágítani? Ráadásul kérdezés nélkül? Járt még valaki így?
Teljesen ki vagyok akadva.
Voltam ma ctg, flowmetrián, 40+2 napos vagyok.
Minden érték tökéletes, a baba jól érzi bent még magát.
A doki megvizsgált, mondta, hogy lent van a fejecskéje, de teljesen zárt vagyok, megtartott. Engem ez egyáltalán nem zavar, jól működik a testem, majd vajúdáskor szépen elkezdek megfelelően nyílni.
Erre kérdezés nélkül a tök zárt méhszájhoz három újjal benyúlt és elkezdi tágítani, mondván kicsit arrébb húzza a méhszájat, hogy még lejjebb jöjjön.
Azt hittem meghalok a hirtelen fájdalomtól, fogtam le a kezét, nem igazán engedtem, aztán abbahagyta.
Teljesen ki vagyok akadva. Ezt hogy csinálhatja önhatalmúlag? MIért képzelik az orvosok (tisztelet a kivételnek) magukat isteneknek, akik eldöntik, hogy te mikor szülsz?
Hozzáteszem, ha már nagyon túlhordtam volna, és rosszak lennének az értékek, tök közreműködő lennék, hogy a babám egészségesen szülessen meg.
De itt semmi indok nincs arra, hogy egy tök zárt méhszájat elkezdjen tágítani.
Ilyen rossz, megalázó élményem még nem volt.
És tisztában vagyok azzal, hogy a szülés jobban fog fájni. De az teljesen más, ott lesz értelme a fájásoknak, mert minden egyes ilyen fájással közelebb kerülök a babámhoz. De ezzel a tágítással semmit nem ért el, ha a baba még nem akar kijönni, úgysem fog.
Járt már valaki így? Gondolom elég sokan...
ez is a szülés megindításának egy módja!
az enyémet is így csalták ki! igaz én 1 cm-re voltam nyitva és ebből csinált a doki 3 cm-t
de cserébe 4 óra alatt megszültem!
Én inkább örültem, mint hisztiztem érte!
Jajj szegény. :(
Engem szüléskor tágítottak, szintén kérdezés nélkül. Hát nem mondom... Legszívesebben lerúgtam vna a dokit, annyira fájt. És engem sem kérdezett. Nem is mondta, mi a szándéka.
De ez szülés közben volt. ...
40+2 naposan nem értem minek kell ezt csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!