Hogyan mondjam el, hogy terhes vagyok?
Pharmatex-el vedekezunk. Rendesen a hasznalati utasitast kocetvw vedekeztunk mindig. Becsuszott a baba. Van mar egy 2,5 eves fiam akit szuletese ota egyedul neveltem. A parommal 1,5 eve vagyunk egyutt egyutt elunk. Terveztunk babat eskuvot stb. KESOBBRE. Ugy 2-3-4 ev mulvara, de most itt a pozitiv teszt. Vagynek egy kis copfosra, de meg tenyleg nincs itt az ideje. Borzasztoan felek az abortusztol es nem szeretnem atleni sosem, hogy "megolok" egy kis embert, a kisbabamat.
En ugy lennek vele, hogy uccu neki vele szeretnem leelni az eletem. Viszont elek, hogy O az abortuszta szavaz. Nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy ezt pozitivan elhe meg es akarja ezt a kis csopseget? Vagy egyalatan, hogy mondjam el, hogy itt a baba? Nem szeretnek egyedul maradni 2 csopseggel....
szerintem nyiltan oszinten mond el neki. uljetek le,es beszeljetek,de minel hamarabb. Ha o nem akarja a babat,nem akar titeket sem.abortuszt nem javaslom,en atestem rajta.BORZASZTO!!!!!!!!!
Szoval sztem mondd el neki,aztan meselj mi volt,mit reagalt.sok sikert
Elvetéltem. Errôl nem szeretnék bővebben.. Egyébként elmondtam neki.. Abortuszt akart volna.. De elmondtam neki, hogy én soha nem lennék képes arra, hogy egy abortuszt.. Nem is tudom, végig csináljak?! Megértette, azt hiszem mindketten. Így hát, úgy határoztunk ha az égiek elöbb akarják mint "Mi", hogy gyerkmekünk legyen, hát hallgatni fogunk rájuk és " megtartjuk"..:)
Köszönöm a sok kommentet és segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!