Hogy mondjam el neki, ha terhes vagyok?
Fél éve van egy barátom, akinek mellettem sajnos barátnője van jó hosszú ideje. Erre a témára most ne térjünk ki, én is tudom, hogy ez rossz, de ez van... Fogamzásgátlót szedek, de lehet, hogy mégis "sikerült" teherbe esnem. Abortusz kizárt, akkor is megtartom, ha ő a pocsék kapcsolata mellett marad - bár nyilván nem bánnám, ha el tudna szakadni tőle. Ha tényleg becsúszott, hogy mondjam el neki, hogy a lehető legkevésbé kapjon sokkot? Mit mondjak? Az első UH képet meg akarom várni vele, hátha akkor kevésbé lesz ideges (nem tervez gyereket mostanában), vagy ez rossz ötlet?
Mivel gyógyszert szedek és tudja, hogy utálok második lenni, félek, azt fogja hinni, hogy szándékosan csináltam, pedig nem...
Ezt hogy magyarázzam el neki? Nem akarom tönkretenni az életét, szeretem, de nem megyek abortuszra! 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!