Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el neki, ha...

Hogy mondjam el neki, ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Fél éve van egy barátom, akinek mellettem sajnos barátnője van jó hosszú ideje. Erre a témára most ne térjünk ki, én is tudom, hogy ez rossz, de ez van... Fogamzásgátlót szedek, de lehet, hogy mégis "sikerült" teherbe esnem. Abortusz kizárt, akkor is megtartom, ha ő a pocsék kapcsolata mellett marad - bár nyilván nem bánnám, ha el tudna szakadni tőle. Ha tényleg becsúszott, hogy mondjam el neki, hogy a lehető legkevésbé kapjon sokkot? Mit mondjak? Az első UH képet meg akarom várni vele, hátha akkor kevésbé lesz ideges (nem tervez gyereket mostanában), vagy ez rossz ötlet?

Mivel gyógyszert szedek és tudja, hogy utálok második lenni, félek, azt fogja hinni, hogy szándékosan csináltam, pedig nem...

Ezt hogy magyarázzam el neki? Nem akarom tönkretenni az életét, szeretem, de nem megyek abortuszra! 21L

2013. nov. 13. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is tesztelj, majd közöld vele. Mivel nem fog neki örülni ne várd meg az uh képet, na meg nem is mindenhol adnak. Beszéljétek meg. Ha azt akarja hinni úgyis azt fogja, hogy ezzel akarod megfogni. El tudnád a kicsit tartani egyedül is? Meg tudnál neki mindent adni ? Mérlegelj, de mindenekelőtt: TESZTELJ!
2013. nov. 13. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát tesztelj és ha pozitív, mondd el neki, őszintén. Fölösleges az első uh képre várni. Van ahol nem is adnak tényleg, ráadásul az első képeken nem sok minden látszik. Az én lányom, konkrétan egy pötty volt az első képen, ahogy pulzált a pici szíve... Erre aztán fölösleges várni, nem lesz tőle meghatottabb....
2013. nov. 13. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ, mi lesz a teszt eredménye...ha negatív, nincs gond..ha pozitív, akkor sincs gond, hisz anya leszel :)Ezer dolog fog cikázni a fejedben, hagyd magadban leülepedni a dolgot, és hidd el, ha felfogtad, mi is történik, akkor nem az ő hozzáállása lesz a legfontosabb. Nem tennéd tönkre az életét, dönt, ahogy dönt, neked más lesz a legfontosabb...Kitartás!
2013. nov. 13. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
miből gondolod hogy a bogyó mellett teherbe estél? szerintem is az első a teszt legyen. utána ha az pozitív akkor doki és feltétlen említsd meg neki hogy bogyó mellett lettél terhes, nehogy baj legyen később!
2013. nov. 13. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is "besikerült" a baba, bár nálunk nem volt a kapcsolatban egy harmadik csak egyszerűn későbbre terveztük. Én úgy mondtam meg a páromnak, hogy "lehet h babát várok". Volt pozitiv tesztem, de azt mondtam h nem bizom én ezekben a tesztekben,menjünk el dokihoz majd ő megmondja biztosra. Igy kicsit feltételes módban volt a dolog, talán nem volt annyira sokkoló, végülis nem kész tények elé állítottam. Aztán elmentünk dokihoz, bejött velem ő is, és mikor meglátta a pici szivecskét dobogni a monitoron, majdnem sirt...:) Éshát azóta is nagy a szerelem, imádja a lányát...:)
2013. nov. 13. 17:55
 6/6 Szandy89 ***** válasza:
Miből gondolog,hogy terhes vagy? Mikor kéne megjöjjön? ha már késik akkor holnap tesztelj! kár ezen filózni amíg nincs pozitív teszted!
2013. nov. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!