Van olyan, aki a 25. hét környékén már 10 kilo hízásnál járt? Mennyi lett a vége? AKI NAGY SÚLLYAL IS INDULT, VOLT ÍGY?
8-as vagyok
Persze értem amit írtál, én is így gondoltam. Este már nem eszik az ember semmmi nehezet (max zöldség, gyümölcs), fehérliszt/fehércukor kizárva, sok saláta, sok gyümölcs, édességek helyett inkább aszalt dolgok. De ennek alapnak kellene lenni terhesség nélkül is. Egyébként én így híztam annyit amennyit. Nem fogyóztam és egészségtelen dolgokat szinte alig ettem. Egy kezem meg tudom számolni hányszor ette chipset vagy csokit...szerintem ilyenkor az ember ösztönösen az egészséges dolgokat eszi. Szóval csak hogy lássátok, van olyan, hogy még az egészséges ételekkel is csak hízik az ember és nem kell akkor sem kétségbe esni.
"Ha a súlyon aggódik az ember, számolgatja a kalóriát és nem eszik meg valamit miközben kívánná..."
Igen, de lehet ésszel is csinálni. Én egész terhesség alatt Milkát kívánok, de ha meg is enném, biztos tartanék vagy 40 kg plusznál.
Ésszel összeválogatva az ételeket jól is lehet lakni és a súlyt is lehet tartani. A gyümölcs tévút, mert némelyik nagyon is hízlal, vagy legalábbis kilövi a vércukrot, amitől még éhesebb lesz az illető. Ha meg van válogatva, hogy mikor eszik gyümölcsöt valaki (pl eszik mellé lassú felszívódású szénhidrátot), illetve néhány gyümölcsöt erősebben korlátoz (banán, szőlő, szilva, stb), akkor igenis lehetséges, hogy az egész terhesség alatt nem hízik 10 kg-nál többet.
Én is 9kilót híztam 25.hétig.most 17nál járok 32 hetet töltöttem és 85kilóról kezdtem.Második babám,az elsőnél 93ról indultam és 35.hétre(akkor született meg a lányom)115kiló voltam.Akkor nem figyeltem semmire ettem mindent és bármikor.20.héttől vizesedtem és toxémiás lettem sajnos.
Most figyelek mit eszem és mennyit(persze azért néha elszalad velem a ló) de ennél jobban már nem tudok vissza venni és mégis hízok..rettegek a mérlegtől,nem tudom mi lesz velem a végére.A védőnő is mindig mondja hogy nem hízhatok,de egyszerűen nem tudok mit tenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!