Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki a 25. hét...

Van olyan, aki a 25. hét környékén már 10 kilo hízásnál járt? Mennyi lett a vége? AKI NAGY SÚLLYAL IS INDULT, VOLT ÍGY?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én pont ìgy vagyok 25 hetes és 11kg van rajtam!Most jobban figyelek igyekszem nem nasizni és a szénhidràtra is figyelek.Majd kiderűl mi lesz a végén.
2014. máj. 2. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Én épp így vagyok ahogy Te is. Most kezdtem el a 160grammos ch diétát, mert ha nem figyelek iszonyat sok lesz a végére a hízásom.Te mennyiről indultál?
2014. máj. 2. 15:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem tőlem kérdezted sőt biztos de azért leîrom én 107kgval keztem 170 magas vagyok.és te kedves màsodik és kérdező?
2014. máj. 2. 15:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Én 97kgról kezdtem. Viszont eléggé zavar a hízás, és az orvosom is mondta ,hogy nem kéne híznom. Sokat olvastam erről a kismama diétáról, és hát elkezdtem. Most ott tart a dolog hogy lement 1,5 kg pár napon belül. De hozzáteszem, hogy nagyon vizesedik a lábam.
2014. máj. 2. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
68-al kezdtem, most járok 8 kilónál. Én is a 25.héten vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lesz a vége, de amíg jól érzem magam és jók a laboreredményeim, addig nem aggódok és diétázni sem fogok.
2014. máj. 2. 15:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Én is 97tel kezdtem. Utálom, hogy most is a mérleget kell lesegetnem, nem is élvezem sokszor emiatt a terhességet, mert idegesít. 24 hetesvok, ma reggel 106,9 kg voltam:(Én is elkezdtem számolgatni, de egész délután folyton ennék valamit. Nekem ez a kritikus időszakom:) Akik 97tel, 107tel kezdtetek, szintén 10kilónál jártok? Nekem eddig jók azeredményeim, 120as a vérnyomásom, a cukortól tartok azért.
2014. máj. 2. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Minden leletem rendben van, de a cukortól én is tartok.
2014. máj. 2. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem akarlak megbántani Titeket, de szerintem nem erről kéne szólnia a terhességnek. Ha a súlyon aggódik az ember, számolgatja a kalóriát és nem eszik meg valamit miközben kívánná...akkor hol van itt az öröm? És a terhesség csak egy dolog, a szoptatással is nagyon sokan híznak, mert fogyókúrázni akkor sem nagyon szabad.

Jó nyilván nem azt mondom, hogy éjfélkor vágjon be az ember 6 tábla csokit...de semmiképpen se fogyókúrázzon. A lényeg, hogy elégedett legyél magaddal.

Én kicsit teltebb voltam, mikor teherbe estem (kb +5 kg). A terhesség alatt 18 kilót szedtem fel. De az egész családban mindenki 20 kiló felett volt, úgyhogy még akár jónak is mondhattam magam. A szüléssel lement kb 8-9, majd a szoptatással még +10!

De nem érdekelt! Éjjel-nappal pattogtam a babám körül, napi 3 óra alvással, fájó gátsebbel, feszülő mellekkel és hulló hajjal a súlyom volt az utolsó problémám. Úgyhogy inkább úgy döntöttem, élvezem azt amit tudok és nem csinálok extra problémát még magamnak. A párom teljesen mellettem állt, azt mondta majd fogyok ha úgy érzem akarom.

És csak szépen hagytam az időt múlni és lassan minden a helyére került. A babámmal is egyre könnyebb volt és én is egyre jobban szedtem össze magam. Most 1 éves már, kb 12 kg felesleg még mindig van rajtam, de ez igy megy le folyamatosan. De a lényeg, hogy jól érzem magam a bőrömben, nem görcsölök a súlyomon (persze azért odafigyelek mit eszem).

Szóval persze úgy csináljátok, ahogyan akarjátok, nem szólok bele és véletlenül sem ítélek el senkit. Én csak utólag belegondolva még ennyit sem paráznék a súlyomon, hanem inkább csak élvezném ezt a különleges állapotot, hisz ilyen egy nő életében csak 1-2szer van egy nő életében. Majd átfogyókúrázzátok a maradék 50-60 évet! :-)

2014. máj. 2. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
107 kgos vagyok!Igen én is csak 10 kg hiztam.Az eredményeim nekem is jók a cukortol tartok én is.Igyekszem nem sokat enni.amúgy jól érzem magam jövök megyek csak azt sajnàlom hogy a hasam annyira nem làtszik még.
2014. máj. 2. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Igazad van kedves 8as,de azért nen mindegy hogy a végére a vérnyomàs az egekbe szükhet esetleg ennek következtében szülés közben elpattanhat egy ér stb.. az sem mindegy hogy mekkora testbe pupàl a szîv hisz ez amúgyis megterhelő az ember szervezetének. Szóval én megezek mindent csak pl fagyi helyett itton turmixolok fagyasztott gyümölcsött vagy nem eszem barna kenyeret meg ilyenek.Az a baj hogy az én párom is elfogadó sajnos nem motivàlt sosem hogy fogynom kéne viszont szobabicajt ilyeneket meg vett nekem de sosem csesztetett pedig kellett volna.én élvezem ezt a szép àlapotott de azért nem akarom elhagyni magam mert belül amig nem nézek tükörbe még mindig 60kgnak érzem magam.
2014. máj. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!