Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt érzett szagok...

Terhesség alatt érzett szagok ártanak e a babának?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok és ajándék miatt bementem egy kisállat kereskedésbe,ahol nagyon büdös volt.takartam az orrom és a szám,de idönként már ugy nem kaptam levegöt és elengedtem.bajt okoztam?és sokszor mikor megyek haza kb 5percen át eléggé megilyedek,az adrenalin árt a babának?köszi a válaszokat
2009. dec. 25. 17:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy félsz a szagoktól illetve attól, hogy árthatsz vele a babának, nem tudható be a pánikbetegségnek. Hülyeség volt belekeverni. Én nem vagyok pánikbeteg, mégis félek sok mindentől. Ez "kismamabetegség", hisz féltjük a babát. Nem tanácsos semmilyen erős szagú vegyszert használni, de tetvesen sem maradhat a lányod, kérj meg valakit, hogy kezelje le és meg is van oldva a probléma.

A pánikbetegség pedig gyógyítható, kérd pszichológus szakember segítségét, ne hagyd, hogy uralkodjon rajtad, így megkeseríted a saját terhességed, életed.

2009. dec. 25. 22:11
 12/23 A kérdező kommentje:
és a sajátommal mit csináljak?vágassam le?még az ecetet hallottam hogy talán segithet.de annak viszont nem tudom a higitási arányát
2009. dec. 26. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:
A védőnőtől kérjél tanácsot, valami megoldásnak lennie kell, nem maradhatsz tetves csak azért mert terhes vagy. A védőnő tuti segít (szerintem le is kezel), valami védőmaszkot húzhatsz ami megvéd a szertől, itt tőlünk hiába várod a megoldást. Az ecetet sajna nem tudom, vízkőre biztos jó, dehogy tetű ellen, azt nem hinném.
2009. dec. 26. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Az ecet az arra jo hogy amikor mar kitisztitottuk a hajat megfelelo samponal akkor leoblitjuk ecetel azt nem kell higitani csak raonteni a hajra es akkor allitolag elkerulik a tetvek mert nem szeretik a szagat.Amugy a haj is gyonyoru fenyes lesz tolle.Azzal kiirtani oket sajnos nem lehet.

A lanyomnal tapasztaltam.

Nem sertegetni akartalak azzal amit eddig valaszoltam csak tudod az elet mar csak ilyen hogy ha te sajat magadon nem segitesz akkor senki nem fog rajtad lehet hogy megprobalnak de a legbiztosabb az hogyha te magadon veszel erot es kuzdesz mert akkor egy egesz eleten at le tudod gyozni a nehez helyzeteket.

Tudod en eleve harcos jellem vagyok es lehet hogy ezert konyebb nekem,az elet megtanitott ra hogy vagy talpraallok vagy elbukok es akkor szornyu lesz az eletem.Hat talpra altam es minden helyzetbol ugy talalom meg a kiutat hogy nem vagyok raszorulva senki segitsegere.

Voltam depreszios es sajnos ongyilkosaggal is probalkoztam,nyugtatokon eltem mert nem birtam elviselni anyukam halalat es raadasul apam sem torodott velem az utcara tett ki azert hogy ne keljen velem osztozni anyam vagyonan.Sajat apam de mindegy.

Ma mar 28 evesen ket gyermeket nevelek es vagyok anyira eros hogy nem felek semmitol.Pedig most sem rozsas a helyzetem,(a parom elegge beteg)de nem sajnaltatom magamat hanem hiszek abban hogy barmijen "fajdalmat" le tudok gyozni.

Talan jobb lenne ha te is leirnad hogy mik azok a helyzetek amiket nehezen tudsz elviselni.

En mindig azt hajtogatam a gondolatainban hogy en akkor is megmutatom apamnak hogy nincs ra szuksegem.

2009. dec. 26. 18:04
 15/23 anonim ***** válasza:

A fenti hozzászólónak irigylésreméltó az élet dolgaihoz való hozzáállása!

Csak így lehet, másképp nem is érdemes!

A kérdés igen érdekes. Én bemennék a patikába és megkérdezném, hogy milyen tetüirtót tudnak adni terhes nő számára. Ennyi. Valami biztos létezik.

Muszáj erőt venned magadon, és talpra állnod, máskülönben mi lesz veled/veletek, miután világrajön az a pici baba? Egészséges,életvidám édesanyára van szüksége a gyermekeidnek. Nem pedig egy befordult, megkeseredett emberre.

Minden jót kívánok az új évre!

2010. jan. 1. 02:11
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázz mert ha állatszagot szagolsz terhesen, ugatni fog a babád beszéd helyett!
2010. jan. 1. 12:14
 17/23 A kérdező kommentje:
12.14 kétlem ,hogy nagyon inteligensnek képzeled magad!
2010. jan. 1. 14:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Azért érdekes, hogy az állatszagok volt a kérdés, de azt szinte egyből átugorva a tetvek a téma. Mindegy, vhgy meg kell oldanod a helyzetet, menj el orvoshoz, és kérd meg, hogy javasoljon olyan szert, amit terhesen is lehet használni.
2010. jan. 1. 19:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Az állatszagok, majd az adrenalin árt-e a babának, végül pánikbeteg és tetves is vagyok ám.

Van bajod rendesen!

2010. jan. 1. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Tény kicsit furcsállom én is a kérdésed azok után,hogy már voltál terhes és tudod mi zajlik ilyenkor,de tény nem tudom milyen pánik betegnek lenni.

De sztem ezt nagyon gyorsan kezeltetned kellene akár pszihológussal,mert mi lesz ha a kicsi meg lesz?

Akkor mindentől pánikolni fogsz? de most komolyan tudod ,hogy így hamar meg lehet őrülni..pláne ha egy kicsire is felelősséggel vagy..

szval sztem valahogy előbb ezt kellene legyőzni..

2010. jan. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!