Terhesség alatt érzett szagok ártanak e a babának?
A szag önmagában nem árt. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha zenét hallgatsz lehet-e valami baja a gyereknek...
Az más kérdés, ha a szaghoz valami jó erős teratogén vegyszer is társul, amit belélegzel és ennek érzed a szagát, de ha nem a vegyiparban vagy hasonló helyen dolgozol, akkor nem valószínű, hogy ilyesmivel találkozol.
A "szimpla büdös" nem árt senkinek sem.
2009. dec. 25. 18:13
2/23 A kérdező kommentje:
a vegyszer belégzésröl jut eszembe kb 2-3hetes terhes lehettem mikor nagyobbik lányom fejtetüs lett,töle persze én is,lekezeltük magunkat,persze kiujult.azota kiderült hogy terhes vagyok,már nem merem a vegyszert használni,de valahogy kikellene irtani.de hogy?a vegyszer pedig biztos árt,ugye?azota sürün mosunk hajat.de az baj viszketést is okoznak a nyakon,ugyhogy nem tudom a vérárammal már mivan.szerintetek?
2009. dec. 25. 19:09
Mielott ilyeneket hasznalsz olvasd el a hasznalati utasitast es tudni fogod hogy mit lehet es mit nem hasznalni.
2009. dec. 25. 19:12
Te miért nem zárkozol be egy szobaba terheséged végéig ha enyire félsz mindentöl?Ezek szerint ha mar kilépünk az utcára az is árt a babának mert mondjuk ott az autok szmogot bocsájtanak ki.
Nem jo hogy enyire tudatlan vagy.Ne haragudj.
2009. dec. 25. 19:16
6/23 A kérdező kommentje:
a tetüirtoszerrel kapcsolatban már több forumon,orvosoktol probáltam segitséget kérni.de senki nem tudja.persze az elsö dolgom a használati utmutato volt,de sehol nem irják a terhes nöt.probáltam az interneten is körbenézni,de semmit nem találtam.egyetlen helyen irták hogy terhes és szoptatok ne használják.de csak ezt az egy mondatot
7/23 A kérdező kommentje:
neharagudj nem tudatlan vagyok,hanem sajnos pánik beteg,és az a baj a körülmények se olyan megnyugtatoak.nem szánt szándékkal félek mindentöl hanem a betegség miatt,és elég durván leszoltál pedig nem is vagy tisztában egy-két dologgal.ha segiteni nem tudsz rugdosodni mért kell?
Ezzel pedig tobbet artasz a babnak mint amenyit hasznalsz de ez nem ram tartozik es ha irta hogy terhesek es szoptatos kismamak ne hasznaljak az ezt jelenti hogy art a babak na de nem egy alkalom art hanem ha folyamatossan hasznalnad.
2009. dec. 25. 19:34
Hat rajtad szerintem nem en hanem mas sem tud segiteni ezt onmagadnak kell legyoznod en nem segithetek rajtad es szerintem mas sem.Ha mar a masodik babadat varod akkor legelabb probald meg lekuzdeni a betegsegedet.
Nekem sem volt leanyalom az eletem amiota megszulettem a szuleim tobbet artotak nekem mint amenyit tetek ertem.
Nem ide tartozik de hidd el en rajottem hogyan kell talpraalnom es ez sokat segitett.Ha te sajat magad nem kuzdesz a jobbert helyetted senki nem fog!
Tudom ez durvan hangzik nem kioktatni akarlak csak lasd be te vagy az egyetlen aki ezt legyozheti!!!!Senki mas.
2009. dec. 25. 19:41
10/23 A kérdező kommentje:
a vegyszertöl természetes hogy fél az ember,és miota egy helyen olvastam,hogy terhesen ne, biztos hogy nemfogom használni.de akkor hogy oldjam meg? a pánikbetegséggel kapcsolatban 3éves volt a lányommikor elhatalmasodott rajtam,és most terhesen ez borzaszto.az elsö terhességemnél nem volt semmi gond.semmi rossz eszembe se jutott,most meg mindentöl félek,tartok,és gyözködöm magam.ezt csak az tudja aki már benne volt
Kapcsolódó kérdések: