Kismamák, akiknek már látszik a pocakjuk! Titeket is megbámulnak az utcán?
Persze, megbámulnak. Ha valaki rám mosolyog, az kifejezetten jól esik, mert olyan mintha némán gratulálna vagy örülne, hogy gyermekáldás elé nézek, vagy eszébe jutnak a saját boldog pillanatai.
Egyetértek a 6-os válaszolóval, sokkal jobban zavar, hogy ha valaki megbámul, felfogja, hogy kismama vagyok és ennek ellenére bunkó, vagy modortalan.
Pl. ma a férjemmel voltam bevásárolni és valami kimaradt a kosárból, gyorsan elmentem érte, a férjem ott maradt pakolni a szalagra és mikor mentem vissza egy aprósággal a kezemben egy idősebb pali rám nézett, majd felgyorsította a lépteit és bevágott elém egy nagy kosárral az asszonykával még az utat is elállva. Mire szóltam, hogy engedjenek már be, mert ott a férjem. Na az ilyennek legszívesebben neki esnék, hogy mekkora egy paraszt, de csak pufogok magamban. És még hány ilyen eset van...
32 hkm
Engem is megnézek az utcán, vagyis a pocakomat. Sajnos még nem mosolygott rám senki sem. :)
Volt már olyan érzésem is, mintha lenéznének, de ezt a 23 évemnek, és néha az annál is fiatalabb külsőmnek tudom be. Egyébként innen is látszik, hogy ez micsoda egy különleges állapot, az embert nem hagyhatja hidegen.
Mikor már terveztem a terhességet, én is gyakran mosolyogtam kismamákra. Érdekes, hogy azelőtt viszont észre sem vettem őket, a nagy pocakjukat. Most meg hirtelen mindenki terhes az utcán, ma is 2-t láttam, csak úgy vonzom a kismamákat. :)
30 hkm
Bár én már szültem 6,5 hónapja. De engem is mindenki megbámult. Nagyon nagy hasam volt, mintha ikrek lettek volna. De engem nem zavart, én büszkén viseltem a nagy pocakomat.
Te se törődj vele, légy büszke rá.
Engem is megbámultak mikor kis hasam volt, most azért bámulnak mert nagy hasam van, ráadásul fiatal is vagyok (20-as éves legeleje). Valamikor lenézően néznek valamikor pofákat vágnak valamikor pedig csak úgy szimplán végignéznek. DE csak úgy megjegyzem, hogy a helyet soha senki nem adja át sehol...
32 hkm
Én nem nézem az embereket, hogy néznek-e, nem szoktam senkit sem bámulni. De ha észrevenném sem zavarna, én nagyon boldog és büszke vagyok, 2 évet vártunk a kisfiunkra, és rettentően várom a születését.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!