Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akiknek már látszik...

Kismamák, akiknek már látszik a pocakjuk! Titeket is megbámulnak az utcán?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy az utcán 10-ből 9-en pofátlanul megbámulnak, először a hasamat, aztán engem. Ti is tapasztaljátok ezt? Sokan annyira kihívóan, zavartalanul teszik, hogy az már nekem kellemetlen...
2014. ápr. 30. 16:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Persze, megbámulnak. Ha valaki rám mosolyog, az kifejezetten jól esik, mert olyan mintha némán gratulálna vagy örülne, hogy gyermekáldás elé nézek, vagy eszébe jutnak a saját boldog pillanatai.

Egyetértek a 6-os válaszolóval, sokkal jobban zavar, hogy ha valaki megbámul, felfogja, hogy kismama vagyok és ennek ellenére bunkó, vagy modortalan.

Pl. ma a férjemmel voltam bevásárolni és valami kimaradt a kosárból, gyorsan elmentem érte, a férjem ott maradt pakolni a szalagra és mikor mentem vissza egy aprósággal a kezemben egy idősebb pali rám nézett, majd felgyorsította a lépteit és bevágott elém egy nagy kosárral az asszonykával még az utat is elállva. Mire szóltam, hogy engedjenek már be, mert ott a férjem. Na az ilyennek legszívesebben neki esnék, hogy mekkora egy paraszt, de csak pufogok magamban. És még hány ilyen eset van...

32 hkm

2014. ápr. 30. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem is megnézek az utcán, vagyis a pocakomat. Sajnos még nem mosolygott rám senki sem. :)

Volt már olyan érzésem is, mintha lenéznének, de ezt a 23 évemnek, és néha az annál is fiatalabb külsőmnek tudom be. Egyébként innen is látszik, hogy ez micsoda egy különleges állapot, az embert nem hagyhatja hidegen.

Mikor már terveztem a terhességet, én is gyakran mosolyogtam kismamákra. Érdekes, hogy azelőtt viszont észre sem vettem őket, a nagy pocakjukat. Most meg hirtelen mindenki terhes az utcán, ma is 2-t láttam, csak úgy vonzom a kismamákat. :)

30 hkm

2014. ápr. 30. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Bár én már szültem 6,5 hónapja. De engem is mindenki megbámult. Nagyon nagy hasam volt, mintha ikrek lettek volna. De engem nem zavart, én büszkén viseltem a nagy pocakomat.

Te se törődj vele, légy büszke rá.

2014. máj. 1. 09:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Engem is megbámultak mikor kis hasam volt, most azért bámulnak mert nagy hasam van, ráadásul fiatal is vagyok (20-as éves legeleje). Valamikor lenézően néznek valamikor pofákat vágnak valamikor pedig csak úgy szimplán végignéznek. DE csak úgy megjegyzem, hogy a helyet soha senki nem adja át sehol...

32 hkm

2014. máj. 1. 11:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Én szó szerint büszke vagyok a pocimra és nem érdekel ha bámulnak, lehet, hogy egyesek még féltékenyek is.
2014. máj. 1. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Huuu igen pont paromnak mondtam, hogy engem is mennyire zavar. Szerintem a tini kulsomnek es a vekony alkatomnak koszonhetem, hogy ennyire leneznek... Probalom takargatni, mert ez negativ bamulas. Meg tudom kulonboztetni, mert alapvetoen nem vagyok egy csunya no, es elotte teljesen maskepp neztek ram.
2014. máj. 1. 16:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem is allandoan megbamulnak az utcan, ki lenezoen ki mosolyogva. Kinezek kb 19 evesnek lehet ezert neznek furcsan, most 25 vagyok es a 32. hetben jarok. Nincs olyan nagy hasam es vekony is vagyok meg mindig, de en nagyon buszke vagyok magamra hogy tudtam tartani a sulyom max 5 kg van plusszba. A ferjem rosszul van ha raadasul pasi nez meg! :) ez szerintem a legszebb allapot egy no eleteben, mindenki legyen ra buszke es ne foglalkozzon az irigy es gonosz tekintetekkel. Minden kismamanak boldog babavarast!!! :)
2014. máj. 1. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, megbámulnak, de engem nem zavar. :)
2014. máj. 2. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem nézem az embereket, hogy néznek-e, nem szoktam senkit sem bámulni. De ha észrevenném sem zavarna, én nagyon boldog és büszke vagyok, 2 évet vártunk a kisfiunkra, és rettentően várom a születését.

34 hkm

2014. máj. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!