Többedszer szülő kismamák benneteket is megbámulnak az utcán?
Mennyi korkülönbség van a gyerekek között?
Amúgy ne foglalkozz vele,a te életed te tudod,hogy hogy csinálod!!!!!!!!!!!!
Nem lehet, hogy csak túlreagálod a dolgot??? Nem hiszem, hogy olyan megbotránkoztató a tény, hogy 3 gyereked van/lesz...
Vagy esetleg nagyon kicsi a korkülönbség? Lehet, hogy ezért néznek meg titeket, de ebben sem biztos, hogy rosszindulat van, én anyukaként is megnézem azokat az anyukákat, ahol kicsi a korkülönbség a babák között, hogy vajon ő hogy csinálja, hogyan tud vele megbírkózni? (Elismerés is van benne, és próbálok apró trükköket is "ellesni".
Egyébként én irigylem a 3-4 gyerekes anyukákat, én most a másodikat várom, és nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz több...legalábbis most még így gondolom, mert nagyon megszenvedtem fizikailag és lelkileg is (betegséggyanú) mindkét terhességem.
Látod, ha velem találkoznál, rám is mérges lennél, pedig én egyáltalán nem rosszallóan "bámulnálak" meg!
Én nem a gyereke számán szoktam elcsodálkozni, hanem a korkülönbségeken.
Mondjuk ha a legnagyobb a kezed fogja, de max középső csoportos a középső még babakocsis, és ott a Pocak is, akkor azon szoktam morfondírozni, hogy Hogyan bírja két "futkározó" kicsi mellé egy pici?, nem azon, hogy Noooooooooormális megint szül ebbe a világba?
HA a két nagyobb tényleg nagyocska ovis kisiskolás, akkor fel sem tűnik, sőt.
Szia!Ne is foglalkozz a bameszkodokkal.
Az en Anyukam is 5-ot szult.Ot(minket) is mindig bamultak.Anyut abszolut nem zavarta,megszokta egy ido utan.Sajnos a mai vilagba ez mar nem termeszetes,sajnos pedig a vilag legtermeszetesebb dolga a gyerek vallalas.
Es ezzel nem lehurrogni akarom az egy-ket gyerekeseket.
Mi most varjuk az elso babat(jovo honapba szuletik) es meg legalabb 3-at akarunk.En ha ezt csak megemlitem,ugy neznek ram mint egy ufo-ra.
Szoval,tenyleg ne torodj veluk.A te(ti) eletetek igy boldog es teljes es ez igy van jol.Nem kell h masnak megfelelj,mert mindenkinek ugy se tudnal de gondolom ez nem is celod.
Szep babavarast kivanok neked es egezseget,novekedest a ket nagyobb gyerkocodnek.
Udv:34 hetes pocakos
Mostanában én is megnézem az anyukákat, kismamákat. De csak azért, mert én is babár várok. Mintha összekötne minket valami közös "sors".
Engem meg azért bámulnak meg - szerintem - az utcán egy csomóan, mert - szerintem - kevesebbnek néznek vagy 8-10 évvel, mint amennyi vagyok. (most múltam 28) Le is döbbentem, hogy hányan megnéztek, mert Pesten ez nem szokás. Ott csak nagy, idegen, ismeretlen maszlag az embertömeg.
Én 4 gyermekes családban nőttem fel. Még csak az elsőt várjuk, de mi is (legalább) négyet tervezünk. Nagyon örülök, hogy 3 tesómmal nőhettem fel. Az anyukámra, emlékszem, kicsit furán néztek, amikor a vonatra felszállt 4 gyerekkel (mert akkor apukám nem tudott vinni minket kocsival). Még meg is kérdezték anyukámat: "mind a magáé?"... Mentünk a Balcsira a Nagymamához. Mégis úgy maradt meg bennem ez a jelenet, hogy már akkor büszkeséggel töltött el, hogy ennyi tesóm van. Remélem, az én gyerekeim is így fogják érezni. És remélem, engem sem fog zavarni mások szúrós pillantása. Akik ezt furcsának látják, azokak furcsa a családról alkotott elképzelésük. Azokat úgysem tudnád meggyőzni arról, hogy ez nektek így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!