40 ev koruli kismamak! Titeket is megbamulnak az utcan egyesek?
Szia, én októberben leszek 37 és az első babát várom 36 hetes vagyok. Engem az bosszant, hogy mindenki sajnálkozik mikor meglát, hogy szegények mennyit vártak erre a kisbabára és ilyen későn ...azt már nem merik megkérdezni, hogy lombik-e vagy valami más...segítséggel..stb..
Azt senki nem hiszi el, hogy nekem most jött el a babázás ideje én most akartam és kész.
Eleinte elkezdtem magyarázni, hogy mi így akartuk és eddig én nem akartam kisbabát...de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem hisznek nekem. Már nem magyarázkodom csak bólogatok:)
Mindenki gondoljon amit akar, hiszen mindenki magából indul ki nem igaz?
Boldogságos babavárást nektek!
37 múltam mikor megszüettet a lányom (második gyererk, van egy 9 éves fiam), de nem tűnt fel ilyen dolog.
Mondjuk 30-nál álatlában nem néznek többnek.
60 évesen nem fogok ülni a hintaszékben és kötögetni, azért mert valaki elért egy bizonyos kor, nem kell még leírni.
Ne foglalkozz velük!
Szerintem nézz vissza büszkén :) Nekem nem egy ismerősöm van, aki 40 körül szült. Szerintem akik furcsán néznek, azok igencsak kötötten élhetik az életüket, ha ez így meglepi őket....
34 hetes 27 éves :)
Szia.Én 20vagyok és engem is megbámulnak.Azért mert jesszusom ilyen fiatalon?Plazában elég ciki volt igy mászkálni egy időben...minden boltban megnéztek...ki tudja melyik a jobb véglet?...De a babázás nincs időhöz kötve igaz?
Boldog babavárást.38+4km
Szia!Igaz én 29 éves vagyok,de az a véleményem,hogy nagy ívben lekell to...-ni az olyan embereket akik nem néznek rád jó szemmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne foglalkozz másokkal,a terhesség nem csak 40 év alatt gyönyörű,szerintem!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog babavárást!
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!