Kismamák, akiknek már látszik a pocakjuk! Titeket is megbámulnak az utcán?
Próbáld úgy felfogni, hogy ilyenkor nem a személyed miatt bámulnak, hanem magát a jelenséget próbálják feldolgozni, akárhogy is, egy várandós nő látványa gondolatébresztő, kevésbé szokványos. Ilyenkor általában az ember agya egyből tovább kattan, például eszébe jut a saját terhessége, vagy az, hogy milyen jó lenne, ha neki is lehetne gyereke...szóval kifogyhatatlan forrás az elménk :)
Rád(mindenféle negatív felhang nélkül) de nem fognak emlékezni egyáltalán, te se hagyd, hogy rád bármiféle rossz hatással legyenek, légy büszke, hogy van mit nézniük! :)
Egyébként ha már meglesz a gyerkőc, akkor őt fogják figyelni, de ugyanez érvényes a kutyasétáltatókra is, mindig a kutyát sasolják...ez van, ilyenek az emberek, éhezünk az újdonságokra! :)
Engem is megbámulnak, 26 hetes vagyok...
de első kisbabám, boldog vagyok nagyon, és nem beképzeltségből, de szép kismamának érzem magamat :D és én személy szerint nagyon élvezem ezt a helyzetet :) :) Bár a környezetem szerint én alapból nagyon rózsaszínben látom a világot... :D
Te se foglalkozz az emberekkel, csak élvezd ezt a gyönyörű állapotot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!