Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek a vizesedéssel?

Mit tegyek a vizesedéssel?

Figyelt kérdés
30hetes vagyok a terhességgel minden rendben, a napokban csináltak vérképet és az is jó. Viszont nagyon vízesedem és nem akar alábbhagyni, se pihenéssel, se mozgással nem történik változás. Sajnos már ott tartok hogy a bokám is fáj és éjszaka a kezem annyira elzsibbad hogy aludni nem tudok. Mit tudnátok javasolni hogy jobb legyen vagy ez már szülésig ilyen lesz?
2009. dec. 23. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyél sok almát, az természetes vízhajtó.

Nekem sok folyadék ivását is javasolták.

2009. dec. 23. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de én már a 16. héttől vizesedek és semmilyen praktika nem segített. Már éjszakára is fel van polcolva a lábam, csak akkor lógatom, ha nagyon muszáj, de így a 36. héten már csak rosszabbodik. Nekem is sokat zsibbad a kezem (a doki azt mondta, hogy az is a víz miatt), éjszaka arra ébredek, hogy már mindenemet elnyomtam... egy-két bögre csalánteát javasolt naponta a védőnő, a doki meg sószegény, fűszerszegény diétát, de csalánteától hányingerem van, a diétát meg már hónapok óta tartom mégsem használt. Amíg a vizeleteddel, vérnyomásoddal nincs gond, addig csak kellemetlen, de nem probléma. Nekem minden héten kell mérni a vérnyomásomat, meg csíkkal a védőnő egy perc alatt megnézi a fehérjét. Eddig nem volt baj. Kitartás!!! Már nem sok van hátra, igaz még most jön sokaknak a neheze, de a cél a lényeg, és Ő mindent megér, mindent "visz"(-:
2009. dec. 23. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó terhes-teakeveréket kaptam, a neten is lehet olvasni, amióta iszom, csak kicsit vizesedek.
2009. dec. 23. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos erre nincs gyógyír, vagyis csak a szülés. Nekem is ez volt, iszonyú vizes voltam, zsibbadtam. Megszültem és másnap már kutya bajom nem volt.
2009. dec. 23. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

a neten utána olvashatsz a wwww.jodis.hu oldalon. Ugyan jód tartalma miatt pajzsmirigybetegségekre javasolják, de tapasztalatból tudom, hogy hatással van a vízháztatásra, én már a terhességem előtt is ittam, mert én már akkor is dagatam. Szerintem nagyon jó.

Egyébként az alma, almaecet is segíthet.

Minden jót!

(32. hetes mami)

2009. dec. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!