Kismamák! Ti mennyi vizesedéssel kezdenétek el aggódni?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, kb 2 hete vettem észre magamon, vagyis jobban mondva hogy a bokám, a lábfejem és a kézfejem mintha püffedtebb lenne. Most már ott tartok hogy a bokám is szerintem vastagabb lett, és sokszor érzem, hogy feszülnek a kéz és lábujj izületeim is a vizesedéstől. Ti mennyi vizesedéssel kezdenétek aggódni, orvoshoz fordulni?egyáltalán mennyi a normális?Én szerdán megyek most védőnőhöz, csütörtökön dokihoz, az még nem késő ugye, ha baj lenne?2010. okt. 25. 09:06
1/3 anonim válasza:
Akkor gond, ha reggelre sem enyhül. Sztem szerdáig nem lesz baj, majd akkor megnézik a fehérjét a vizeletben. Semmi sósat ne egyél, és pihenj minél többet!
2/3 anonim válasza:
Szia!Nekem is azt modta az orvosom hogy akkor van gond ha reggelre nem szűnik meg az ödéma.
3/3 A kérdező kommentje:
igazából mindig egyformának érzem a vizesedés mértékét....Egész nap folyamán, tehát ha fekszem sokat és felkelek akkor sem érzem hogy változott volna.Akkor szerdáig nem lehet azért baj???
2010. okt. 25. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!