Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha összesen (vizesedéssel nem...

Ha összesen (vizesedéssel nem kalkulálva) legfeljebb 10 kg-t szeretnék hízni a terhességem alatt, jól állok a 24. héten 3 kg többlettel?

Figyelt kérdés
Nyugalom, nem koplalok. És a baba teljesen egészséges. :)
2009. aug. 13. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes!Én vasárnap leszek 20 hetes de már kb.4-5 kilónál állok:)Igaz én nem tűztem ki max.súlygyarapodást:)
2009. aug. 13. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én 21hetes vagyok és 65,5ről indultam és 68,5 voltam reggel. Én egy kicsit soknak találom, mert én is súlygarapodási maximumot tűztem ki, persze a baba egészsége fontosabb.

Szerintem a tied 24 hetesen tökéletes.

2009. aug. 13. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Ez kb akkor sikerülne ha a 30. hétig egy deka sem ment volna fel.... vagyis ha az elején fogytál volna a rosszullétektől. Az uccsó két hónapban nagyon sok felmegy majd, én 67 ről kezdtem, most 71 vagyok, de ha 80-82nél megállok, ha tudatosan nem eszem majd édességet, akkor összeteszem a két kezem:)pedig még a 21 hónapos fiam után is rohangálnom kell! szóval figyelj magadra továbbra is, ne bízd el magad a kezdeti sikerektől, és akkor sikerülni fog a a 10 kg hízás. Remélem neked menni fog, én már belenyugodtam, nem tudok az édességről lemondani:( Mindent bele!

25 hetes + 21 hós

2009. aug. 13. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem eddig nem sok a hízásod. Sokan az utolsó 5-6 hétben nem híznak már semmit, mások pedig szedik fel a kilókat végig. Ez is alkati kérdés.

Ne aggódj, ha véletlenül több leszel a végére, főleg ha vizesedsz is. Csak a baba és a "berendezés" 6-8 kiló plusz, ez szülés után szinte rögtön lemegy meg a víz is.

A maradékot meg majd ledolgozod.

Egyébként jól csinálod, hogy kítűzted ezt a célt, mert így odafigyelsz magadra és ha nem leszel agyonra elhízva, akkor szülni is könnyebb lesz.

Boldog babavárást!

2009. aug. 13. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha továbbra sem eszel össze-vissza, akkor minden bizonnyal teljesíted a kitűzött célt. :)

Ami pedig az utolsó 2 hónapban való rohamos hízást illeti: már bocsi, de 35 hetes vagyok és 6 hete stagnál a súlyom annak ellenére, hogy a baba nő. A dokim szerint ráadásul pontosan akkora, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Arról nem is beszélve, hogy sokakkal előfordul, hogy az utolsó pár hétben még fogynak is. A gyomrodnak már csak kevés hely jut és nem feltétlenül fér beléd jelentősebb ételadag.

2009. aug. 13. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
6 kg lett a végére.
2010. ápr. 13. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!