37-38 hetes kismamik, hogy vagytok? Vizesedéssel hogy álltok? Szüléstől féltek? Én már nagyon szeretnék túl lenni rajta.
Hát én épp nem vagyok kismami, de együtt érzek Veled, mert már kétszer voltam, és a vége a legnehezebb.
Amivel biztathatlak, nekem is mindig felül gyömöszölték magukat, egészen szülésig.
Továbbá az első babámmal a szülésem napján mondták az NST-n, hogy semmi mozgolódás, továbbá hogy még nagyon "fent van a hasam", szóval nincsenek receptek. Mindkettő a 38-on született.
Az elsővel nagyon vizesedtem, a másodikkal meg szinte semennyire, pedig mindkétszer nyáron voltam nagypocis, a hőségben.
Kitartás, már nincs sok hátra! :o)
És ne akarj "túl lenni rajta", szerintem benne lenni is nagyon jó, pedig nekem hosszú volt...
Szurkolok!
Hát, 39. hét vége a 2. fiammal...
A poci leszállást nem figyelem, mert a szülésznő azt mondta, h lényegtelen figyelgetni, mert pár óra és lemegy a baba. De a nagyon hozzáértők mindig elmondják az utcán, hogy még fent van... :)
Az első fiamat túlhordtam, a szüléstől nemhogy nem féltem, annyira akartam szülni, hogy már verekedtem volna érte. 6 óra volt az elejétől a végéig és annyira nem vészes, mint amennyire néhány anyuka előadja. Olyan érzet, mintha jó erős menstruációs görcsök húznának lefelé. Csak sűrűn. Intenzív és fárasztó.
Az első babámmal vizesedtem, csak a torna vitte le.
Kitartást, a végén a lenehezebb, hogy bármikor, de aztán ki tudja, h mikor. Én mindkétszer már a 36. héten szaladtam volna szülni, de a gyerekek nem így gondolják.
Nem is tudom..... Jó lenne már túl lenni rajta, de had legyen csak még ott, neki ott a helye, no meg mindig akad még tennivaló, amit szeretnék befejezni szülésig, de ez a lista azért csökken napról-napra.
Leszállással nem tudom, hogyan állok, van, aki ezt mondja, van, aki azt..... Ürességet azt nem érzek odafent, de elég nagynak néz ki a gyerkőc, lehet minden helyre szüksége van.
Az biztos, hogy ficánkol, mint az á...... Néha azt hiszem széttépi rajtam a bőrt!
A hátam fáj, derekam, de élvezem ezt az állapotot, szeretek várandós lenni, és lassan biztosan jön a vége.
Szüléstől nem félek, természetes dolog, utolsó lépés lesz ahhoz, hogy itt legyen a kislányunk!
Kitartás!
37+4 hetes
Én is szeretnék már túllenni rajta, sajna még nem tudom, hogy rendes szülés lesz, vagy császár (21 hónapja császároztak a lányommal). Emiatt nagyon izgulok és félek is, mert a kisfiam nyakára rá van tekeredve a zsínór. Ja, és fájdalomcsillapítót sem kaphatok, hogy érezzem, ha esetleg szétnyílik a heg...
A pocim nem szállt még le, bár egy-két ember esküszik, hogy lejjebb van. De szerintem nem. Tegnap délutánra nagyon megfájdult a derekam, de mára már jobb lett - ez valószínűleg az időjárás miatt van. Fájnak az izületeim, nehezen alszom el, sokat forgolódok. A nyákdugóm még megvan, úgyhogy lehet, hogy még sokáig húzzuk... Nagyon gyengén vizesedek, azt is néha. A lányomnál ilyenkor már olyan voltam, mint egy elefántlábú. Könnyű szülést kívánok Neked és a Többieknek is! :)
Hát az éjszakáim nekem is szörnyűek, nehezen alszok el és másfél-két óránként pisilni járok.A lábam eddig csak enyhén volt vizes, de mára óriásira dagadt, remélem nem jelent rosszat, hogy ilyen hirtelen lett elefántpata belőlük.
27-re vagyok kiírva, de remélem 20-a körül kibújik a picilány.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! És könnyű szülést kívánok nektek!
Sziasztok sorstársak!
Április 26-ra vagyok kiírva. A lábam hetek óta vizesedik, és nem tornázom, pedig az elején mennyire akartam, amikor még nem volt szabad. A derekam néhány napja kicsit fáj, vettem hastartó pántot, és azzal sokkal jobb. Nem nagy a hasam, másoknak középidőben ekkora, ezért aztán az alvással sincs gondom. Éjszaka 1-2-szer kell kimenjek. Még vannak dolgok amiket el kell intézzek szülés előtt. Sajnos csak most szürtek hepatitiszre, ezért ha hamarabb jön a kislányunk, akkor oltani fogják:(. Én a túlhordástól, jobban félek, mint a szüléstől. Félek attól, hogy mi lesz ha mondjuk, még 4-5 hétig nő a hasam, és a méhlepény, már nem fedezi a baba szülségleteités. Azért is izgulok, mert a doki szerint inkább császárral kellene, de én megpróbálnám hüvelyi úton. Nem bízok igazán a dokimban:(. Talán inkább ügyeletesnél kellene.
Sok erőt anyukák!
Hát ha nekem felajánlanák a császárt, én azt választanám. Persze lehet megbánnám, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés amikor kibújik a baba, dehát mégis csak kevésbé fáj.
Ha valami változás történik veletek és babával, hát írjatok, minden érdekel, számomra olyan megnyugtató a "sorstársakkal"(ahogy az utolsó válaszoló írta ) beszélgetni.
Ha vizesedés ellen van valami jól bevált praktikátok, légyszi írjátok le, mert nálam kezd eldurvulni a helyzet.
Vizesedés ellen annyit tehetsz, hogy nem eszel sósat, ettől javulni nem fog, de talán nem romlik tovább, az is valami...
Nekem 38-as lábam van, de kölcsön kellett kérnem egy 40-es gumipapucsot, mert csak abba fértem bele, szülés után a víz azonnal "eltűnt", leesett a lábamról a papucs...
Szerintem jó érzés, amikor az embernek "lehuppan a hasa", ha nincs szükség a császárra, akkor nem érdemes elszalasztani ezt az élményt!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!