Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a vizesedéssel?

Mit csináljak a vizesedéssel?

Figyelt kérdés
2 napja arra kelek reggel hogy nem tudom behajlitani az ujjimat mert bedagadnak,és fáj is egy picit ill. kellemetlen.Mit lehet csinálni hogy ne igy legyen?
2008. júl. 7. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a doki, h a dinyét felejtsem el, és napi max 1,5litert ihatok (ebben benne van a leves, gyümölcs, joghurt stb...) a 2liter már nagyon max. De így is óránként pisilek, amitől már kezdek nagyon hisztis lenni, mert ezt sztem nem lehet kibírni. pisilek, és 10perc múlva megint kell
2008. júl. 7. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem este de akár napközbe is borogasd be vizes törölközővel, polcold fel, nekem nagyon sokat segített. És jól esett a lábaimnak!

Bár valaki itt azt írta, hogy nem jó borogatni, mert a lábad is beszívja a vizet..... Nem tudom, nem vagyok doki, nekem ez használt nagyon. Mindenesetre egy próbát neked is megér szerintem! Plussz egyél görögdinnyét is. Nekem a kettő együtt így bevált. Bár van aki szerint ez se jó!:)

Mindenesetre én ezt tanácsolom, de lehet kapsz ettől okosabb tanácsot is.

De sok sikert és fájdalalom és vizes mentes lábat kívánok!:)

2008. júl. 7. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Még ez első hozzászólásra annyit írnék, hogy a napi 1,5 liter víz kevés egy "átlag" embernek is nem hogy egy várandósnak.

Nekem napi 3 litert kell meginnom, hogy jól érezzem magam. Dehát végülis mindenki más. Se a dokimnak se a védőnőmnek nem volt ezellen kifogása.

A vizesedésnél pedig jobb minél több folyadékot inni, mert minél kevesebbet iszol meg, a szervezeted annál több vizet köt le!

2008. júl. 7. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
az első vagyok, nekem ezt mondta a doki, nem tudok mást mondani, mint amit ő mondott. Lehet azért mondta ezt, mert picit túlsúlyos vagyok.
2008. júl. 7. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Okés. Azért írtam, hogy mindenki más.:) De remélem nem sértettelek meg.;) Én is csak azt írtam amit nekem mondtak.:)

És ebbe igazán csak a doki vagy a védőnő tud segíteni mindenkinek.

Boldog babavárást!:)

2008. júl. 7. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon vizesedek,nekem só és fűszermentes diétáznom kell,heti 2x gyüminap,ehetek dinnyét is,mert úgyis kipisilem,és én is úgy tudom, hogy kell inni bőven.Nekem még a védőnőm ajánlotta a spárgát, petrezselymet,meg csalánteát, de azt nem merem inni,mert sok gyógynövényes tea nem jó.Nekem amúgy semmi nem segít, igaz gyüminapot nem tartok,és nem eszem kilószám a petrezselymet, de sajnos reggelre is duci lábbal kelek, napközben meg a sok pihenés,polcolás segít.Én többször szoktam napközben hideg vizzel lezuhanyozni a lábam,és éjjel ha fáj a kezem, arra is jó.próbáld ki te is, hátha.És kitartás!

2008. júl. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!