Mit csináljak a vizesedéssel?
Szerintem este de akár napközbe is borogasd be vizes törölközővel, polcold fel, nekem nagyon sokat segített. És jól esett a lábaimnak!
Bár valaki itt azt írta, hogy nem jó borogatni, mert a lábad is beszívja a vizet..... Nem tudom, nem vagyok doki, nekem ez használt nagyon. Mindenesetre egy próbát neked is megér szerintem! Plussz egyél görögdinnyét is. Nekem a kettő együtt így bevált. Bár van aki szerint ez se jó!:)
Mindenesetre én ezt tanácsolom, de lehet kapsz ettől okosabb tanácsot is.
De sok sikert és fájdalalom és vizes mentes lábat kívánok!:)
Még ez első hozzászólásra annyit írnék, hogy a napi 1,5 liter víz kevés egy "átlag" embernek is nem hogy egy várandósnak.
Nekem napi 3 litert kell meginnom, hogy jól érezzem magam. Dehát végülis mindenki más. Se a dokimnak se a védőnőmnek nem volt ezellen kifogása.
A vizesedésnél pedig jobb minél több folyadékot inni, mert minél kevesebbet iszol meg, a szervezeted annál több vizet köt le!
Okés. Azért írtam, hogy mindenki más.:) De remélem nem sértettelek meg.;) Én is csak azt írtam amit nekem mondtak.:)
És ebbe igazán csak a doki vagy a védőnő tud segíteni mindenkinek.
Boldog babavárást!:)
Szia!
Én is nagyon vizesedek,nekem só és fűszermentes diétáznom kell,heti 2x gyüminap,ehetek dinnyét is,mert úgyis kipisilem,és én is úgy tudom, hogy kell inni bőven.Nekem még a védőnőm ajánlotta a spárgát, petrezselymet,meg csalánteát, de azt nem merem inni,mert sok gyógynövényes tea nem jó.Nekem amúgy semmi nem segít, igaz gyüminapot nem tartok,és nem eszem kilószám a petrezselymet, de sajnos reggelre is duci lábbal kelek, napközben meg a sok pihenés,polcolás segít.Én többször szoktam napközben hideg vizzel lezuhanyozni a lábam,és éjjel ha fáj a kezem, arra is jó.próbáld ki te is, hátha.És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!