Ha ilyet mondana a férjetek, megbocsátanátok? Mit tegyek?
Röviden annyi, hogy nemrég kiderült, terhes vagyok. 3 napja elmondtam a páromnak és teljesen kiakadt, elkezdtünk veszekedni. Akkor megkérdezte, hogy szándékosan nem vettem-e be a gyógyszert, mert csak ennyi dolgom lett volna. Aztán megkérdezte, hogy a pénz miatt csináltam-e (nagyon gazdag), mert így biztosítva leszek akkor is, ha esetleg vége lenne a kapcsolatunknak. Egész este veszekedtünk, aztán eljöttem otthonról, azóta nem beszéltem vele.
Próbál keresni, beszélni velem, de csalódtam benne.
Mikor megismerkedtünk (8 éve), akkor tudtam, hogy világ életében úgy élt, hogy semminek nem volt következménye, amit akart, az az övé lett, szórja a pénzt. De mellettem valahogy más lett, ezt még a családja is észrevette, nem voltak balhéi, nem keveredett bajba, leszokott a féktelen bulizásról.
3 napja viszont olyan volt, mintha semmi nem változott volna, mintha az elmúlt évek meg sem történetek volna...
Eddig 4 embert kérdeztem meg, hogy szerintük mit kéne tennem, azt mondták, hogy hallgassam meg és próbáljak megbocsájtani neki, hiszen biztos meglepődött és még sosem vitáztunk ekkorát, mindketten túlreagáltuk.
De könyörgöm, aki így reagál arra, hogy gyereke lesz, az hogy szeretné a jövőben?
Te szeretnéd megtartani a babát? Gondolom igen, mert akkor nem lenne kérdés, hogy mi legyen.
Én úgy gondolom, hogy mindenképpen megéri megbeszélni vele a dolgokat. Sokk érte őt, érthető, hiszen nem kalkulált egy gyerekkel a férjed!
Ha ő továbbra sem szeretné, te meg igen, akkor meg közöld vele, hogy a gyermek fontosabb számodra. Hogy nem akarod megölni őt, és ha már így alakult, akkor elkötelezted magad a magzat felé!
Persze mindezt neked kell mérlegelned, hogy mennyire szeretnéd a gyereket? Képes vagy elhagyni a párodat miatta? És nem a pénzére gondolok! Hanem hogy lelkileg tényleg vagy olyan erős, hogy egy gyermekért elhagyd a párod? Hogy már nem lesznek közös programok, kirándulások stb? Képes vagy egyedül (vagy szülői segítséggel) felnevelni?
Az viszont számomra érthetetlen, hogy egy felnőtt férfi hogyhogy nincs tisztában azzal, hogy nincs 100%-os védekezési módszer ha szexel? Igen, még a gyógyszer sem, és ehhez nem kell más bogyót szedni mellé vagy kihányni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!