Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ilyet mondana a férjetek,...

Ha ilyet mondana a férjetek, megbocsátanátok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy nemrég kiderült, terhes vagyok. 3 napja elmondtam a páromnak és teljesen kiakadt, elkezdtünk veszekedni. Akkor megkérdezte, hogy szándékosan nem vettem-e be a gyógyszert, mert csak ennyi dolgom lett volna. Aztán megkérdezte, hogy a pénz miatt csináltam-e (nagyon gazdag), mert így biztosítva leszek akkor is, ha esetleg vége lenne a kapcsolatunknak. Egész este veszekedtünk, aztán eljöttem otthonról, azóta nem beszéltem vele.

Próbál keresni, beszélni velem, de csalódtam benne.

Mikor megismerkedtünk (8 éve), akkor tudtam, hogy világ életében úgy élt, hogy semminek nem volt következménye, amit akart, az az övé lett, szórja a pénzt. De mellettem valahogy más lett, ezt még a családja is észrevette, nem voltak balhéi, nem keveredett bajba, leszokott a féktelen bulizásról.

3 napja viszont olyan volt, mintha semmi nem változott volna, mintha az elmúlt évek meg sem történetek volna...

Eddig 4 embert kérdeztem meg, hogy szerintük mit kéne tennem, azt mondták, hogy hallgassam meg és próbáljak megbocsájtani neki, hiszen biztos meglepődött és még sosem vitáztunk ekkorát, mindketten túlreagáltuk.

De könyörgöm, aki így reagál arra, hogy gyereke lesz, az hogy szeretné a jövőben?

2014. ápr. 20. 19:04
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

De szedtem a gyógyszert rendesen, nem terveltem ki előre semmit.

Nem a pénze miatt akarom ezt a babát. A pénze érdekelt a legkevésbé vele kapcsolatban.

2014. ápr. 20. 19:37
 12/32 anonim ***** válasza:
44%
Valahogy én sem tudom elhinni ezt a sok véletlen gyerekeket, pedig nő vagyok.
2014. ápr. 20. 19:55
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

Egyes válaszolók itt nagyon el vannak tévedve.

1: nem létezik 100%-os fogamzásgátlás. Kivéve ha valaki nem szexel.

2: abortusz tabletta ebben az országban nincs.

3: a 72 órás tablettát az aktus után 72 órával kellene bevenni. De honnan számolja a 72 órát? Itt nem a gumi szakadt ki.

4: ki mondta, hogy a kérdezö direkt esett teherbe? Betegség, hányás, hasmenés, antibiotikum stb. módosítja a tabletta hatását, annak felszívódását. De az is lehet, hogy a kérdező az az 1%, aki normál gyógyszedés mellett teherbe esett.

5: az anya megélhetése nem biztosított a jövőre nézve csak azért, mert pénzed pasasnak szült.

Én meghallgatnám a pasit. Ha továbbra is így áll hozzátok, kalap-kabát, azt' csókolom. Megkérném hogy lehetőleg a jövőben sem keressen. Gyerektartást sem igényelnék. A nevére se vegye a gyerekét. Amúgy meg tudom érteni, ha a reakció csak kezdeti sokk miatt volt, a félelem és bizonytalanság miatt mondta azokat amiket.

2014. ápr. 20. 19:55
 14/32 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Ha 8éve együtt vagytok akkor gondolom már Te sem tini vagy ,így én biztosan megtartanám a babát-hiszen lehet,hogy később nem is lehet.

A másik kérdésedre én annyit válaszolnék,hogy természetesen MAJD Őt is meghallgatnám,DE semmiképpen nem vetetném el a bébit.

Gondoljon bárki azt amit akar!

8 év az nem 8 nap és nem 8 hónap!

Éppen elég idő ahhoz,hogy gyereketek legyen.Ha Ő nem akarja-nem akarja.Attól még biztosan megtartanám.

De szerintem ha máskor nem is de ha megszületik,biztosan szeretni fogja.

Ne kockáztass egy abortusszal,a későbbi életed a tét!

Fel a fejjel!!!!:)

2014. ápr. 20. 19:59
 15/32 anonim ***** válasza:
27%

"ki mondta, hogy a kérdezö direkt esett teherbe? Betegség, hányás, hasmenés, antibiotikum stb. módosítja a tabletta hatását, annak felszívódását"

Na nekem ez pl már direkt teherbeesésii kategória. Rajt van a betegtájékoztatón, hogy hasmenés, antibiotikus mellett kiegészítő védekezést kell alkalmazni.

2014. ápr. 20. 20:01
 16/32 anonim ***** válasza:
64%

Azért tart ott a világ ahol tart, mert tele van negatív emberekkel.

A kérdező leírta a dolgokat, ha valakinek nem tetszik, vagy nem tudja elfogadni, lehet a következö kérdésre lépni.

2014. ápr. 20. 20:24
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Megnyugtatlak titeket,nekem rendszeres gyógyszerszedés mellett is volt peteérésem.És se antibiotikumot nem szedtem,se hasmenés,se hányás,semmi.Igaz teherbe nem estem,de pont mindkét rákszűrésemnél akkor volt peteérésem,és a doki mondta.
2014. ápr. 20. 20:28
 18/32 anonim ***** válasza:
18%
Hat utolsó, erdekes egy orvosod van, a peteerest ugyanis nem lehet rákszűréssel megállapítani.
2014. ápr. 20. 21:32
 19/32 anonim ***** válasza:
84%

Istenem muszáj itt mindent körbemagyarázni mert rögtön belekötnek...

Akkor a gyengébbek kedvéért:Mikor elmentem rákszűrésre akkor az orvosom nem csak hogy levette a kenetet,hanem hüvelyi uh-ot is végzett mint mindig.Akkor mondta,hogy éppen peteérésem van.

Remélem így más sikerült...

2014. ápr. 20. 21:49
 20/32 anonim ***** válasza:
14%
De ha gyógyszert szedtél akkor te sem akarsz gyereket, akkor minek akarod megtartani?
2014. ápr. 20. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!