Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ilyet mondana a férjetek,...

Ha ilyet mondana a férjetek, megbocsátanátok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy nemrég kiderült, terhes vagyok. 3 napja elmondtam a páromnak és teljesen kiakadt, elkezdtünk veszekedni. Akkor megkérdezte, hogy szándékosan nem vettem-e be a gyógyszert, mert csak ennyi dolgom lett volna. Aztán megkérdezte, hogy a pénz miatt csináltam-e (nagyon gazdag), mert így biztosítva leszek akkor is, ha esetleg vége lenne a kapcsolatunknak. Egész este veszekedtünk, aztán eljöttem otthonról, azóta nem beszéltem vele.

Próbál keresni, beszélni velem, de csalódtam benne.

Mikor megismerkedtünk (8 éve), akkor tudtam, hogy világ életében úgy élt, hogy semminek nem volt következménye, amit akart, az az övé lett, szórja a pénzt. De mellettem valahogy más lett, ezt még a családja is észrevette, nem voltak balhéi, nem keveredett bajba, leszokott a féktelen bulizásról.

3 napja viszont olyan volt, mintha semmi nem változott volna, mintha az elmúlt évek meg sem történetek volna...

Eddig 4 embert kérdeztem meg, hogy szerintük mit kéne tennem, azt mondták, hogy hallgassam meg és próbáljak megbocsájtani neki, hiszen biztos meglepődött és még sosem vitáztunk ekkorát, mindketten túlreagáltuk.

De könyörgöm, aki így reagál arra, hogy gyereke lesz, az hogy szeretné a jövőben?

2014. ápr. 20. 19:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
16%

Anyám....mondom én hogy itt egyesek nagyon nincsenek tisztában dolgokkal.....De legalább ezek a nagyszájúak még rosszindulatúak is. Gratulálok, mind az elért IQ számhoz, mind a stílushoz.

Aki nem akar gyereket, az EGYÁLTALÁN NE DUGJON. Mert mindig ott a lehetőség. Még a véglegesnek mondott fogamzásgátlásnál is.

2014. ápr. 20. 22:43
 22/32 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom,ha nem a pénze kell,akkor megtartod egyedül is a babát,és felneveled,mert dolgozol és van pénzed?!

Ugye?

2014. ápr. 20. 22:46
 23/32 A kérdező kommentje:

Bármikor leléphettem volna eddig is az összes pénzével, tekintve, hogy hozzáférek.

Szóval ha csak az anyagiak számítanának, nem akarnék gyereket...

Miért kell kötözködni?

2014. ápr. 20. 22:51
 24/32 anonim ***** válasza:
50%
szia. én bepróbálkoznék az abortusszal. azaz, haza mennék és leülnék vele beszélgetni, hogy ha ennyire nem akarja a babát akkor elveteted. ha azt mondja okés, akkor ott hagyod ha ellenkezik akkor tényleg csak az első sokk volt ami beszélt belőle. hátha bejön. mert gondolom ha ő nem akarná megtartani nem maradnál vele.
2014. ápr. 20. 22:55
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
A férjem nem szeretett volna több gyereket, már volt egy nagy fiunk. Egyik nap a megszokott óvszer helyett másfajtát használtunk. Csak a végén vettük észre, hogy lesodródott és cuccostul bennem volt. Mikor kiderült, hogy teherbe estem, nem volt felhőtlenül boldog. Én kijelentettem, hogy megtartom a babát, képtelen lettem volna elvetetni. Most kétéves a kislányunk, apuci tündibündi királylánya, szívszerelme, ura és parancsolója. Időnként már féltékeny vagyok akkora a szerelem köztük. Nálunk így alakult.
2014. ápr. 20. 23:14
 26/32 anonim ***** válasza:
49%

Néhány ember azért jár ide, hogy idegesítse itt a kismamákat.

Szándékosan csinálják!

Az ilyeneket észre sem kell venni!

A kérdezőnek üzenem, hogy remélem jol fognak alakulni a dolgok !

Mindenképpen irj majd, hogy mire jutottatok a pároddal!

:)

2014. ápr. 21. 00:27
 27/32 anonim ***** válasza:
81%
3 napja eljöttél otthonról és azóta nem is keresett?8 éve együtt vagytok el is vett feleségül és sosem akart gyereket?,mond neki az valamit hogy jóban-rosszban,betegségben -terhességben:)?Beszélj vele még egyszer,ha továbbra sem akarja a babát a helyedbe lelépnék örökre és megtartanám a picit.Ird meg légyszi mi lett a vége.A sok "tudatos" nővel meg ne törődj!Igenis van olyan hogy vki gyógyszer mellett teherbe esik attól még nem utolsó csaló ,hazug r...c valaki.
2014. ápr. 21. 10:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tervez tudatosan gyermeket, annak elég nagy sokkhatás lehet egy becsúszott baba.. Még azt is el tudom képzelni, hogy a sok pénze miatt sokan kihasználják, ezért reagált így zsigerből.. Lehet, hogy naiv vagyok.. szerintem egy nyolcéves kapcsolat megérdemel még egy esélyt, és hogy higgadtan beszéljetek a dologról! Ne egy vita alapján ítélj!
2014. ápr. 21. 13:26
 29/32 ivilicious ***** válasza:
59%
Nekem is véletlenül jött össze..! de elég szomorú, hogy 8 év után így reagál...meg,hogy a pénz...tudod ki szülne ennek gyereket...fúj.
2014. ápr. 22. 09:59
 30/32 anonim ***** válasza:
68%

Te jo eg, mennyi rosszindulatu, megkeseredett kommentelo van itt! En is gyogyszer mellett lettem terhes, meghozza ugy, hogy sem beteg nem voltam, se hasmenesem nem volt, es antibiotikumot sem szedtem, ami enyhitette volna a gyogyszer hatasat.

Szanalmasnak tartom azokat, akik azt feltetezik a kerdezorol, hogy direkt esett teherbe, mert a pasinak penze van es hangsulyoznam, hogy mindenki magabol indul ki. Szerintetek a penz mindent megold?! Felolem lehet akarmennyi penze egy pasinak, ha mellette egy erzeketlen tusko.

Ha mar 8 eve egyutt vagytok, akkor azert adnek neki megegy eselyt, mert ertheto, ha sokkolta eloszor a hir. A ferfiak ilyenek sajnos. Apam sem akart gyereket, en is veletlenul jottem ossze. Amikor apam megtudta, hogy anyum terhes, teljesen kiakadt. Miutan megszulettem, el sem lehetett uldozni otthonrol :)

Megegy eselyt megerdemel, hogy atbeszeljetek a dolgokat, de ha tovabbra is igy viselkedik, akkor mehet, amerre lat a penzevel egyutt. Neked pedig boldog babavarast kivanok :)

2014. ápr. 22. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!