A párom nemrég közölte velem, hogy Ő nem tud elvonatkoztatni a terhességtől, és ha az leszek (remélem nemsokára), nem lesz szexuális kapcsolatunk. Biztosan nem viccelt, mivel már van egy kisfia mástól. Elmondása szerint nem a nagy pocak zavarja, hanem a baba jelenléte.
Én is tartottam ettől, de fordítva alakult. Én vagyok képtelen lazítani, ha a baba rúgni kezd. Ha csendes, akkor minden olyan, mint régen. :) A páromon nem látok változást, amikor felette vagyok, még simizi is a pocakom közben. Teljesen elfogadó, nem változott sem a vágy, sem a rendszeresség. 26hkm
2013. aug. 13. 15:23
2/11 anonim válasza:
Hiába kívánna szegény, tiltva van:( Amíg szabad volt, minden ok volt az ágyban. Most szenvedünk mindketten, de vmit vmiért :-)
31 hkm
2013. aug. 13. 15:27
3/11 anonim válasza:
Első babánál is végig volt szexuális kapcsolatunk, imádott a férjem akkor is mikor nagy volt a pocim. Most a második babát várjuk, 32 hetes vagyok, nekem kicsit lankadt a kedvem szex terén, nagyobb is a hasam, mint az elsővel volt, nehézkesebb a mozgás, de a párom még ezt is vonzónak találja, jókat mosolygunk rajtam :-)
Ha szeretnél együtt lenni a férjeddel terhesség alatt is, akkor magyarázd el neki, hogy te mennyire szeretnéd, és a babának tényleg az ég világon semmi baja nem lesz a szextől.
2013. aug. 13. 15:28
4/11 anonim válasza:
Hát, ő kívánt volna szegény, csak nekem nem hiányzott a hátam közepébe sem a szex :(.
Azért persze néha erőt vettem magamon (ritkán), bántott is a dolog, de egyszerűen így éreztem :(.
Szóval a terhesség alatt megcsappantak az együttléteink, sőt, a szülés után (császár) is eleinte borzalmasnak éreztem, sajnos lassan állt vissza a régi kerékvágásba.
2013. aug. 13. 15:45
5/11 anonim válasza:
Nálunk eddig minden nagyon rendben működött, volt egy időszak amikor minden nap szeretkeztünk. Kivánt, éreztette mennyire tetszem neki, pedig azt hittem hogy a nagy pocak elveszi a kedvét. Most egy hete azt mondta ennyi volt a szex majd szülés után, ha lehet ismét szeretkezhetünk. Most vagyok 37 hetes. Bebeszélte magának, hogy ha szeretkezünk akkor előbb beindul a szülés :) múlthéten amúgy mondta az orvosom hogy nagyon lent van a feje a babának, lehet hogy előbb fog megszületni, csak az ujjával vizsgált meg és ezen is leakadt a párom hogy ha az orvos az ujjával érzi a baba fejét akkor ő is érezni fogja a péniszével szex közben :) szóval nálunk most ez van
2013. aug. 13. 16:55
6/11 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet.Én kívánom a szexet,jobban,mint a terhesség előtt,de sajnos a párom nem így van vele.Ő is ugyanígy van vele,h nem a pocakom zavarja( ami nem is nagy), hanem a baba jelenléte.Azt mondja,h félti is a babát,meg furán érzi magát szex közben,h ott van bennem a baba,nem tud ellazulni,így végül megegyeztünk,h majd a szülés után élünk újra nemi életet.Remélem a szülés után minden a régi lesz! :-)
28 hkm
2013. aug. 13. 16:59
7/11 anonim válasza:
Ugyan ugy kivan, bar a vegen mindig benyogi, hogy szegeny csepp fiunk ... jol osszeraztunk... megh most mar pihenjek megse mozduljak stb :D 32hkm
2013. aug. 13. 17:22
8/11 anonim válasza:
Az én párom félt 30. hétben vagyok, és féltés miatt nincs szex utána meg a császár miatt nem lesz szex és a szülés miatt amíg fel nem épülök rendesen. De már van egy fiúnk, most jön a lányunk utána helyre áll minden és ugyan olyan intenzitással fogunk szexelni mint azelőtt. :)
2013. aug. 13. 17:55
9/11 anonim válasza:
Az én párom inkább félt,hogy nemhogy baj lesz,stb.....de mivel nincs tiltva semmi,illetve külföldön dolgozik,igy nehezen birná ki,hogy csak ugy nem élné ki a vágyait.Amugy meg ugyanugy kiván,a plussz 16km-mal igy 37 hetesen :D Illetve skypen is simán rávesz hogy rosszalkodjunk,holott én nyavajgok állandoan,hogy ne már,nagy a pocakom,már nem vagyok oylan kivánatos,stb :) De állitolag neki semmi nem okoz gondot :)))
2013. aug. 13. 19:55
10/11 anonim válasza:
Mi terhesség alatt is szeretkeztünk , természetesen lazán és gyengédebben valamint nem napi szinten volt szex , hanem hetente 1x vagy 2x , de mindenképp kislányunkat tartottam szemelőtt .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!