Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ilyet mondana a férjetek,...

Ha ilyet mondana a férjetek, megbocsátanátok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy nemrég kiderült, terhes vagyok. 3 napja elmondtam a páromnak és teljesen kiakadt, elkezdtünk veszekedni. Akkor megkérdezte, hogy szándékosan nem vettem-e be a gyógyszert, mert csak ennyi dolgom lett volna. Aztán megkérdezte, hogy a pénz miatt csináltam-e (nagyon gazdag), mert így biztosítva leszek akkor is, ha esetleg vége lenne a kapcsolatunknak. Egész este veszekedtünk, aztán eljöttem otthonról, azóta nem beszéltem vele.

Próbál keresni, beszélni velem, de csalódtam benne.

Mikor megismerkedtünk (8 éve), akkor tudtam, hogy világ életében úgy élt, hogy semminek nem volt következménye, amit akart, az az övé lett, szórja a pénzt. De mellettem valahogy más lett, ezt még a családja is észrevette, nem voltak balhéi, nem keveredett bajba, leszokott a féktelen bulizásról.

3 napja viszont olyan volt, mintha semmi nem változott volna, mintha az elmúlt évek meg sem történetek volna...

Eddig 4 embert kérdeztem meg, hogy szerintük mit kéne tennem, azt mondták, hogy hallgassam meg és próbáljak megbocsájtani neki, hiszen biztos meglepődött és még sosem vitáztunk ekkorát, mindketten túlreagáltuk.

De könyörgöm, aki így reagál arra, hogy gyereke lesz, az hogy szeretné a jövőben?

2014. ápr. 20. 19:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
56%

Miért nem vetted be a gyógyszert?

Azért viselkedik így mert meg sem kérdezted, hogy szeretne-e gyereket egyáltalán.

2014. ápr. 20. 19:06
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele. Igaz, hogy eltúlozta a dolgot, de ezek szerint nem terveztetek gyereket, és ő abban a tudatban volt, hogy nem is lesz, így érthető, hogy kiakadt.

Amúgy nővérem párja is hasonlóan reagált amikor kiderült, hogy gyereke lesz. Most lesz 3hónapos a kicsi és az apja egyszerűen imádja,szóval a te párod is szeretheti. Ez a kezdeti sokk volt.

2014. ápr. 20. 19:12
 3/32 anonim ***** válasza:
80%

ha eddig a gyerektéma fel sem merült, ráadásul biztos volt benne, hogy te szeded a gyogyszert..engem is hidegzuhanyként ért volna, hogy terhes vagy..és még csak meg se lett ez beszélve, be se lett tervezve.

öszintén én nem tudom, hogy most kinek kéne itt megbocsájtani..neked vagy neki...

2014. ápr. 20. 19:15
 4/32 anonim ***** válasza:
1%

Felmerült bennem egy kérdés.

Szeretett e valaha téged igazán ez az ember?

Mert úgy gondolom, ha valaki szeret valakit, nem igy reagál egy ilyen csodálatos hírre.

Azért hallgasd meg,hogy mit szeretne neked mondani.

Ha megbánta amiket mondott és bocsánatot kér, ne bocsáss meg rögtön neki, hagyd kicsit szenvedni, így kiderül hogy tényleg szeret e, és csak hirtelen reakció volt nála az amiket mondott neked.

2014. ápr. 20. 19:15
 5/32 intrepid ***** válasza:
18%
Megélhetési célbaszülés. Ha annyira véletlenül történt, van már terhességmegszakító tabletta is, nem nagyobb gond, mint egy spontán vetélés. Ha ő nem akarja azt a gyereket, akkor minek szülöd rá?! A pénzéért. Megértem, hogy haragszik.
2014. ápr. 20. 19:17
 6/32 anonim ***** válasza:
63%
Nezd, nyilvan a kapcsolat elejen megbeszeltetek a gyerek kerdest. Ha o nem akart es most sem akar, akkor nem kell eroltetni.
2014. ápr. 20. 19:25
 7/32 anonim ***** válasza:
50%

Biztos nem a pénzért tartja meg a babát "kedves"válaszoló.

Valami rosszindulatú hozzászólásnak mindig lenni kell.

2014. ápr. 20. 19:26
 8/32 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem csodálom, hogy kiakadt, ha nem akart gyerket, de meg nem vetted be a gyógyszer véletlenül vagy direkt és még utána sem vettél be 72 órás tablettát.
2014. ápr. 20. 19:28
 9/32 anonim ***** válasza:
50%
Ha 8 év után egy pénzes pasas így reagál egy besikeredett terhességre.Akkor azzal szerintem nincs mit tárgyalni.Bár te tudod...
2014. ápr. 20. 19:30
 10/32 anonim ***** válasza:
48%

érthető a reagálása, ha korábban nem is tudott róla, hogy ez a terv, ideje sem volt ezen rágódni, feldolgozni, átfontolni, előre készülni rá, örülni, várva várni.

mindezektől megfosztottad.

ez tényleg olyan mintha átverték volna az embert, elárulták volna.

én nem azon lennék, hogy fogja szeretni, meg milyen férj ez, hanem most mit tegyek, hogy megbocsásson.

2014. ápr. 20. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!