Nagyon kívánom a colát, nem tudom miért, eddig nagyon ritkán ittam. árthatok vele a babának?! 24km
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:48
1/7 anonim válasza:
Esetleg a koffeint tartalma miatt kicsit felpöröghet.
2/7 anonim válasza:
dehogy árt!!! csak mértékkel,amennyi jól esik :D
EGÉSZSÉGETEKREEEEEEEEEE
3/7 anonim válasza:
én nem szeretem a kólát, de mindkét terhességemkor kívántam- és ittam, mértékkel.( 2 dl/nap.), de nekem napi szinten a 2 kávé is lement, és a doki azt mondta, a babának nem árt, ha előtte is ittam, és ha tartom a mértéket.
4/7 anonim válasza:
Igyál, ha jól esik, egy időben én is kívántam, amikor babát vártam. Semmi baja nem lett tőle a picimnek. Persze ne literszám idd, de pár pohár kifejezetten hasznos lehet mondjuk gyomorégésre... :)
Én mondjuk a mekis hamburgert is kívántam nagy pocakkal... Meg a melegszendvicset, kilószám. :)
5/7 anonim válasza:
Nem alacsony a vérnyomásod? Én is kívántam az elején, amikor 90-es volt és mostanában, hogy beállt 110-120-ra már nem kívánom. Előtte mindig is utáltam. Azt mondta a védőnő is, hogy valószínüleg emiatt kívántam és hogy nem árt.
6/7 anonim válasza:
Épp most ittam meg 1 nagy pohárral. Ha megkívánod, igyad, persze nem minden nap és nem 2 litert. :)
7/7 anonim válasza:
Végre egy sorstárs!!!:)))Én akinek elmeséltem ,mindenki azt mondta ,hogy semmi baj nem lesz ha nem vagyok mértéktelen!Úgyhogy egészségünkre!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!