Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett kismamák?

Veszélyeztetett kismamák?

Figyelt kérdés
Milyen okból lettetek veszélyeztetettek?
2014. ápr. 19. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az előzményei miatt voltam veszélyeztetett: endometriózis, egy petefészket eltávolítottak.

A doki azt mondta, ha gondolom kiír, de nem tiltott el a melótól.32 hétig dolgoztam.

Anno valamit magyarázott a védőnő, hogy anyagilag kicsikét jobban jár, aki veszélyeztetett kóddal van megjelölve, mer t a táppénzt nem tudom hány napjáig másképpen van számolva, és még utána is pár nap más kategória. De őszintén, már akkor sem értettem.

2014. ápr. 19. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez csak Mo-n van igy. Elso terhessegemnel preclamsia magad vernyomad miatt beinditottak a szulest. utana 3 vezelesem volt. kisteso msjdnem 4 evre ra fogant meg. itt nem irtak ki veszelyeztetettnek kerdeztem nem kellene e fekudnom. itt hs nem nyitott a mehszaj es nem verzel nem irnak ki.a vernyomasom 8honsptol ugralt neha magas volt de nem irtak ki. 10 hetesen voltam Mo-n ottani orvosok kapasbol veszelyeztetteznek nyilvanitott. vegulis makk egeszseges kislanyom szuletett 40ik hetre.
2014. ápr. 19. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Én epilepszia miatt vagyok veszélyeztetett.

29hkm

2014. ápr. 20. 07:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Én pajzsmirigy alulműködés miatt vagyok veszélyeztetett.

De ez csak annyit jelent, hogy a kiskönyvemben van 2 piros V betű és elméletileg elmehetnék táppénzre, ha szeretnék, de még nem akarok. Irodai munkát végzek, szóval nem terhelem agyon magam.

2014. ápr. 20. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!